Waar we kortgeleden nog spraken over een nieuwe liefde van Fabiola Volkers, is er aan dit sprookje een einde gekomen. Fabiola gaat single de zomer in en deelt dit met haar volgers op Instagram.

Fabiola Volkers nieuwe vriend
Bron: @fabiola.volkersofficial

Fabiola Volkers

Het eerste programma waar we Fabiola in hebben gezien, was natuurlijk Temptation Island. Vanaf dat moment is ze eigenlijk ook niet meer weg te denken uit de media wereld. Ze heeft meerdere nummers uitgebracht waaronder ‘Alles Designer’ en ‘Instagram Soldaat’ en is tegenwoordig vooral als influencer te vinden op verschillende platforms.

Ook zagen we Fabiola in het programma Echte Meisjes in de Jungle, waar ze als kandidaat veel indruk maakte op de kijkers. Fabiola viel namelijk goed in de smaak en wist het best wel ver in het programma te schoppen. Met haar tv-carrière zit het wel goed, maar met haar liefdesleven?

Liefdesleven

Fabiola deelde onlangs op Instagram een foto met een geheimzinnige jongen. De twee leken het op het kiekje wel héél gezellig met elkaar te hebben, dus RTL Boulevard voelde Fabiola aan de tand en vroeg naar haar relatiestatus. En zoals we al dachten, het is inderdaad haar vriend. Fabiola vertelde destijds helemaal gelukkig te zijn met deze jongen. “Ik ben heel blij met hem.”

De realityster vertelde in het interview dat ze hem heeft leren kennen door Michella Kox. Op dat moment waren de twee nog maar een aantal weken samen, maar dit werd uiteindelijk een serieuze relatie. Helaas hebben we nooit een duidelijke foto van de man in kwestie gezien én heeft Fabiola ook niet meer over hem gedeeld. Het was duidelijk dat Fabiola haar liefdesleven onder de radar hield, tot er een punt achter deze relatie werd gezet.

Hot girl summer

Het liefje van Fabiola bleek niet the one te zijn, aangezien de blondine via Instagram deelt dat ze inmiddels weer single is. “Ik ben weer vrijgezel”, schrijft Fabiola bij een pikant kiekje van zichzelf. “Let’s start hot girl summer”, gaat ze verder.

Of Fabiola er erg mee zit? Dat lijkt op haar Instagram Story niet echt het geval. De realityster is naar eigen zeggen gefocust op andere dingen, zodat ze het makkelijker van zich af kan zetten. “Hoofd leegmaken en knallen. Dat is het beste wat je kunt doen. Ik zie je op mijn 18+ platform”, schrijft ze vervolgens.

fabiola weer single