Eindelijk is De Belgische Bachelor met Fabrizio begonnen, maar dit verliep niet helemaal vlekkeloos. Hij krijg na de eerste aflevering al een bak met kritiek over zich heen. Outch!

Bron: De Bachelor
Bron: De Bachelor

Fabrizio krijgt bak met kritiek over zich heen

We hebben nog maar één aflevering gezien, maar Fabri wordt gelijk al afgebrand. Mensen verdenken de ‘vrouwenverslinder’ ervan dat zijn intenties niet helemaal puur zijn.

Temptation Island

Fabri heeft zijn imago als vrouwenverslinder te danken aan zijn deelname aan het programma Temptation Island. Hier deed hij in 2019 aan mee. Na het programma ging hij een relatie aan met verleidster Pommeline, die in een eerder seizoen meedeed. Het jaar erna deden de twee samen mee aan de VIPS-editie van het programma. De relatie hield na Temptation helaas geen stand, terug in Belgie konden ze de verleiding toch niet weerstaan..

Kritiek in De Bachelor

Door zijn deelname aan Temptation Island had Fabri een behoorlijke reputatie. En die was niet zo positief.. Toch wilde hij hier zelf vanaf en gaf hij aan dat hij aan het veranderen was. Hier denken de kijkers van het programma alleen anders over..

In de eerste aflevering van het programma moet Fabrizio de dames beoordelen op hun stem (en dus niet op uiterlijk!). Dit klinkt natuurlijk als een goede opdracht, maar het effect was er niet. De volgende dag maakt hij namelijk weer opmerkingen over hun uiterlijk. Hij zei dat één van de dames, die binnen kwam lopen op hoge hakken, er nog goed uit zou zien in een vuilniszak. Over een dame met een diep decolleté zei hij dat ze op zijn belangstelling kan rekenen, whatever that means.. Een Nederlandse dame noemde hij zelfs een lekkerding!

Misschien is Fabrizio tóch nog meer een vrouwenverslinder dan dat hij zelf voor ogen had.

Lees ook: Hier kijk je het Belgische seizoen van De Bachelor met Fabrizio