Waarschijnlijk heb je de geweldige Barbie-haarstijl van Kim Kardashian die ze regelmatig rockt wel gezien. Wij vinden dat ze er super goed uitziet op die manier en willen de haarstijl van Kim Kardashian maar al te graag recreëren. En nu blijkt dus dat dat mega makkelijk is! Chris Appleton, haar haarstylist, legt uit hoe dat moet.

De Barbie-haarstijl van Kim Kardashian

De Barbie haarstijl van Kim Kardashian zien we regelmatig voorbijkomen en wij zijn obsessed. Het is een grote, messy bun die haar outfits helemaal afmaken. Wij vinden ‘m haar supergoed staan, maar recreëren is ons nog nooit gelukt. Maar wie weet komt daar vanaf nu verandering in. Chris Appleton is de haarstylist van Kim Kardashian en hij legt ons uit hoe je haar iconische Barbie haarstijl zelf kan maken!

De tekst gaat verder onder de post

Zó maak je de haarstijl zelf

Sinds Kim voor het eerst haar messy bun showde op het internet, wordt Chris Appleton overspoelt met vragen of hij een tutorial kan maken. Goed nieuws: dit heeft hij ein-de-lijk gedaan! “Oké, zoals jullie om gevraagd hebben: dit is de Glam Barbie Updo“, begint hij bij de video. “Als eerst doe je je haar in een staart. En wat je daarna doet is: je neemt twee elastiekjes, cris-crossed ze over elkaar heen en stopt een bobby pin aan beide kanten. Dit houdt het haar vast aan de achterkant”, legt hij uit.

De tekst gaat verder onder de post

“Draai het haar rond en doe een bobby pin aan beide kanten, dat houdt het goed vast. Dan moet je je haar aan de bovenkant uitwaaieren en zet dit goed vast met haarlak.” De volgende stap is het framen van je bangs. Gebruik hiervoor een grote krultang en krul je haar van je gezicht vandaan. Maak het messy en efortless en je bent klaar!

Is een geschreven instructie nou wat te onduidelijk? Dan kun je ook de video hieronder bekijken!