It’s a boy! Famke Louise en haar vriend Denzel zijn op 9 januari bevallen van hun eerste zoontje. Dit delen ze via een post op Instagram.

In de serie Een Nieuw Begin van Famke Louise hebben we al een aantal weken met het stel mee kunnen leven. We volgden Famke en Denzel op de voet en zagen alle voorbereidingen op de bevalling voorbij komen: van de babyshower tot het bezoeken van een zwangerschapshotel. Inmiddels zijn Famke en Denzel de kersverse ouders geworden van hun zoontje Nówie Storm Slager. Hij is geboren op 9 januari, en is dus een steenbok!

Nówie Storm Slager

Een tijdje geleden schreven we dat Famke en Denzel een hint gaven naar de babynaam. Ze verklapten toen al dat de naam van de baby met de letter zou beginnen. Dit was dus waar! Ook was Parijs voor Denzel dé stad van de liefde, en wilde ze het kindje een Franse naam geven. Cute!

Lieve foto op Instagram

Famke plaatste vandaag een foto op Instagram waarop de baby te zien is. Nówie ligt heel lief in Famke’s armen en ze krijgt een kus van Denzel. We kunnen ons niet voorstellen hoe trots hij wel niet op Famke moet zijn! Onder de foto worden veel lieve berichten geplaatst. Zo wensen veel mensen het gezin geluk toe.

Lees ook: Moeder Famke Louise noemt Denzel meevaller van het jaar