Famke Louise vond de liefde van haar leven Denzel afgelopen jaar en is nu helemaal in de zevende hemel. Hoewel ze pas begin dit jaar begonnen met daten, gaat het allemaal net wat sneller dan gemiddeld. Dat mag de pret niet drukken, want ze zitten samen helemaal op een roze wolk. In de realitysoap kunnen we inmiddels zien dat ook de moeder van Femke Louise meer dan tevreden is.

Famke Louise vindt haar liefde

Eerder dit jaar maakte Famke Louise haar relatie met Denzel bekend. Ze liepen elkaar eerder in Amerika en op meerdere events in Nederland tegen het lijf, maar wisten toen naar eigen zeggen niet van elkaar wie ze waren. Beide gingen door een relatiebreuk begin dit jaar en vonden toen steun en toeverlaat bij elkaar. Denzel stuurde haar een DM met steunbetuiging na een fragment op RTL Boulevard. Niet snel daarna begonnen ze met daten en bloeide daar de liefde op.

Cupido schoot raak met een baby als gevolg. We benoemde het net al even, maar het gaat bij Famke en Denzel allemaal net even iets sneller dan we gewend zijn. Helemaal niet erg natuurlijk. Als ze maar gelukkig zijn! In augustus gooide Famke Louise alles naar buiten en maakte ze bekend dat er een realitysoap wordt opgenomen. Hierin worden ze als kersvers stel samen gevolgd en zien we hoe ze zich voorbereiden op de komst van hun kleintje én hoe de verhuizing naar hun nieuwe huisje loopt. Ze maken zich helemaal klaar voor hun huisje, boompje, beestje…. en baby.

Meevaller van het jaar

Ook de moeder van Famke Louise is te zien in realitysoap ‘Een nieuw begin’. Daar vertelt zij maar wat graag wat ze van haar nieuwe schoonzoon Denzel vindt. Ze is alleen maar positief en zegt: ‘Hij is echt de meevaller van het jaar. Ik was zó blij. Ik dacht, dit is echt een goede.‘ Even later voegt ze daar nog aan toe dat ze haar dochter erg ontspannen vindt ogen. Dat is volgens haar met andere vriendjes wel eens anders geweest. Ze kan volgens haar moeder helemaal haarzelf zijn.

Lees ook: Famke Louise verrast door haar vriend met duur verjaardagscadeau