De roddelpers is weer op volle toeren en gaat in het jaar 2021 gewoon weer verder. Dit keer is het opnieuw Famke Louise die gespot is met toch wel een heel bekende en goed uitziende man. De grote vraag; zijn ze samen of niet?

Een nieuwe lover

Eind oktober werd bekend dat de relatie van Famke Louise en Trè Samuels over is. Nu zou de 22-jarige influencer samen zijn met, jawel; Denzel, die we natuurlijk vooral kennen als winnaar van het eerste Nederlandse seizoen van Love Island. Hij deed in 2019 mee aan het programma en veroverde daar het hart van Aleksandra, met wie hij daarna voor een lange tijd een relatie heeft gehad. Het koppel ging destijds naar huis met de prijs € 25.000!!

aleksthumb-696x450

Sportman

Kwam Denzel je eerder bekend voor? Dat zou heel goed kunnen! Hij heeft een carriere als voetballer op zijn naam staan. Zo speelde hij onder andere in de jeugd van SC Heerenveen, AZ en FC Utrecht. In 2012 maakte hij zijn debuut in het betaald voetbal bij RKC Waalwijk.

Merry Christmas and a happy newyear!

Back to business… Het schijnt dus dat Famke en Denzel samen Tweede Kerstdag bij Famke thuis hebben gevierd; zo was te zien op de Instagram Stories van hen beide. Denzel deelde op zijn beurt weer een video met haar hondje. Een plus een is twee zullen we maar zeggen? De twee waren in het gezelschap van goede vriendin Vonneke Bonneke en haar vriend. Een paar dagen later verschenen de twee ook samen met oud & nieuw.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht dat is gedeeld door @originalnoncha

Story tells..

Volgens het roddelblad Story zou de zangeres “tot over haar oren verliefd” zijn op de 27-jarige oud-profvoetballer Denzel Slager. Het koppel werd namelijk afgelopen weekend zoenend in Almere gespot, waar Famke woont. Oehhh…

Zolang ze allebei niets bevestigen is het maar gissen, maar het lijkt toch aardig veel op een love fling tussen de twee. Wat denk jij?

Naast nieuwe liefdes zijn er ook een heleboel nieuwe liefdesbaby’s op komst in 2021!