Ben jij helemaal in de ban van series draaiende om drugskartels en heb je El Chapo en Narcos allemaal al gebinged? Netflix zou Netflix niet zijn als ze niet weer met een knaller van een serie zouden komen hierover. Afgelopen week hebben ze namelijk hun nieuwste serie online gezet, genaamd Fariña, welke de drugsstrijd in Spanje onder de loep neemt.

Farina Netfix FEM FEM

Fariña

Oftewel Cocaine Coast in het Engels. Als fan van Narcos dan ga jij dit gegarandeerd ook leuk vinden. In deze serie wordt je meegenomen in de Spaanse drugswereld van de jaren ’80. Het is gebaseerd op een non-fictieboek van auteur Nancho Carretero en gaat over een jonge visser genaamd Sito Minanco die langzaamaan wordt meegesleept in de duistere wereld van de drugshandel. Dankzij zijn stuurkunsten is hij geschikt als smokkelaar wat redelijk onschuldig begint met het smokkelen van tabak tot dat hij in contact komt met cocaïnedealers in Panama.

Niet alleen Fariña is nieuw van Netflix, ook deze veelbesproken titels kunnen we aankomende tijd verwachten op de streamingdienst. En mocht je zoekende zijn voor een mooie film voor de dinsdagavond: wat dacht je van Like Father?