Faux fur jassen, we kunnen er niet meer omheen. Ze zijn ideaal voor de winter, want de fluffy stof zorgt ervoor dat je heerlijk warm blijft. Vandaag is het Faux Fur Friday, waarbij we extra stilstaan bij het feit dat we niet zomaar diertjes moeten doden om hun huid aan te kunnen trekken. Er zijn prachtig mooie faux fur jassen die minstens zo zacht zijn! Wij zetten de mooiste voor je op een rijtje.

Classic

De klassiekers blijven in elke categorie jas mooi. Ze heten niet voor niets de klassiekers. Deze jassen kunnen jaren mee, zijn niet per se van een bepaald seizoen en kun je met alles combineren.

faux-fur-classic-femfem
classic-faux-fur-femfem
jas-faux-fur-classic-femfem

Printed

Er zijn ontzettend veel faux fur jassen te vinden. Wanneer je gaat voor een jas met een printje, weet je zeker dat je een uniek exemplaar hebt ingeslagen. En de prints zien we steeds vaker terug deze herfst en winter.

faux-fur-print-femfem
faux-fur-print-jas-femfem
faux-fur-printed-femfem

Kleurrijk

De winter is al donker genoeg, een beetje kleur kunnen we dus wel gebruiken. Zit het weer niet mee? Van deze kleurrijke faux fur jassen wordt je vanzelf vrolijk.

faux-fur-kleurrijk-femfem
faux-fur-kleurrijk-femfem
kleurrijk-faux-fur-femfem

Like a leopard

De leopard print is helemaal hip dit seizoen. Een leopard broek, leopard schoenen of een leopard jas, we kunnen er geen genoeg van krijgen. En daarom mag deze ook niet in dit rijtje ontbreken.

faux-fur-leopard-jas-femfem
faux-fur-leopard-femfem
faux-fur-jas-leopard-femfem

Die winter blues zijn met deze gezellige faux fur jassen misschien niet aan de orde, maar mocht je toch last hebben van een winterdip, lees dan deze tips om dit te voorkomen.