Wanneer je in een relatie zit, kan het zijn dat jullie seksleven soms een kleine dip ervaart. Het is dan ontzettend belangrijk om te communiceren en op zoek te gaan naar dingen die het weer een beetje spannend kunnen maken. Het kan helpen als je je een beetje inleest over wat nou precies favorieten tussen de lakens zijn bij mannen. Wie weet kun je zo jullie seksleven naar een level hoger tillen.

Favorieten tussen de lakens

Iedereen heeft uiteraard zijn eigen voorkeuren en sommige dingen zullen meer in de smaak vallen dan andere dingen. Het verschilt gewoon enorm wat iemand lekker vindt en juist daarom is het ontzettend belangrijk dat je blijft communiceren over wat je verwachtingen zijn en wat je wel en niet fijn vindt. Het kan soms een beetje spannend zijn om dit ter sprake te brengen, maar het loont wel!  De volgende dingen kun je misschien eens voorleggen aan je lover.

Blowjob

Blowjobs zijn ontzettend populair. Als we verschillende mannen mogen geloven is een vrijpartij niet compleet zonder een goede blowjob. Vergeet ondertussen niet ook met zijn ballen te spelen voor een extra effect. Dit geeft een extra stimulans, waardoor hij eerder zal klaarkomen.

Butt stuff

Om het maar even subtiel te zeggen: een vinger anaal binnenbrengen. Sommige mannen zweren hierbij en vinden dit heel fijn! Maar pas wel op, want sommige mannen vinden het helemaal niets. Het is daarom belangrijk om dit eerst ter sprake te brengen voor je het zomaar doet. Zo voorkom je ongemakkelijke momenten in bed. In ieder geval zijn ontzettend veel mannen hier heel lyrisch over en zouden ze het iedereen aanraden. Misschien toch tijd om het voor te leggen?

Doggy style

Doggy style is zowel onder mannen als vrouwen een populair standje en mag zeker niet vergeten worden tussen de lakens. Zorg ervoor dat je billen goed zichtbaar zijn door je benen een beetje uit elkaar te plaatsen, je rug hol te maken en je billen subtiel iets naar achter te duren. Op die manier wordt het voor mannen nog beter en is het echt een van de favorieten tussen de lakens! Het zorgt ervoor dat ze weten dat we helemaal into it zijn.

Dirty talk

Héél véél dirty talk. Mannen vinden het heerlijk als we vieze dingen in hun oor fluisteren. Mocht je dit nou lastig vinden, zo wordt je een pro in dirty talk.

Dominante vrouwen

Een vrouw die zelfverzekerd is en de leiding neemt is een echt turn on voor mannen. Het hoeft natuurlijk niet helemaal kinky en Fifty Shades of Grey stijl te zijn, maar als de dame controle heeft is het al goed! Pak dus af en toe je kans en pak de leiding om je bf helemaal gek te maken!

Nagels in zijn rug

Het missionaris standje is simpel, maar erg sexy. Je kunt elkaar romantisch in de ogen kijken en nog veel meer ;). Wil je dit standje nog een beetje upspicen? Leg dan je handen op zijn rug en zet je nagels helemaal in zijn rug. Doe dit natuurlijk niet té hard, want je wil niet dat je daarna een bloedende rug moet verzorgen in de badkamer. Voor het intense gevoel doe je dit door licht te duwen!

Twerken

En dan hebben we het niet over dansen op een muziekje hoor. Mannen vinden het fijn als vrouwen op hun geslachtsdeel twerken als we bovenop zitten. Bovenop zitten valt sowieso wel in de smaak, omdat dit toch wat dominantie geeft aan de vrouw. Het is dus perfect om dit te combineren. Win-win!

Vrouwelijk orgasme

Mannen vinden het simpelweg erg opwindend om te zien hoe ze jou een orgasme geven. Het zal dan ook niet lang duren voordat ze zelf komen. Het hoeft niet altijd moeilijk te zijn!

Prison style

Misschien ken je de naam niet, maar prison style is een standje dat heel erg geliefd is bij mannen. Dit standje doe je staand. Jij buigt je voorover met je handen op de grond (als je hiervoor niet lenig genoeg bent: probeer yoga) en hij staat achter jou. Mannen vinden dit erg opwindend. Druk met jouw bil nog een beetje extra tegen hem aan voor een extra stimulans.

Vastbinden

Mannen vinden het fijn dat wij de controle hebben, maar dat ze ons mogen domineren vinden ze ook zeker niet verkeerd. Mannen vinden het dan ook fijn om ons vast te binden, zodat ze de volledige controle over ons hebben. Zo laat je ook zien dat je alle vertrouwen in hem hebt! Echt een van de favorieten tussen de lakens.

Klaarkomen in het gezicht

Hier moet je misschien even over nadenken en het is super logisch en helemaal niet gek als je dit liever niet wil. Toch kun je hem hier wel heel blij mee maken. Mannen vinden het namelijk enorm opwindend om in jouw gezicht klaar te komen. Je kunt het altijd een keer proberen als je twijfelt of dit wat voor jou is. Anders ga je gewoon voor een van de andere favorieten tussen de lakens!

Agressieve seks

Daar waar het enorm goed kan zijn om het af en toe lekker rustig aan te doen, vinden mannen het toch ook wel heel lekker als het af en toe allemaal wat wilder is tussen de lakens. Soms is er gewoon behoefte aan wat luidere en intense seks, maar let wel op waar je dit doet. Je wil liever geen andere huisgenoten of buren storen met dit soort praktijken! Deze mooie rustige optrekjes voor jou en je lover zijn allemaal in the middle of nowhere! 

Lees ook: Deze standjes zijn het proberen waard