Is je seksleven in een sleur terecht gekomen? Geef het wat meer spice door je te wagen aan dirty talk. Zo maak je seks een stuk leuker en vooral sexier. Misschien heb je je crush wel eens een uitdagend appje gestuurd of een niets verhullende foto, maar dit is anders. Dirty talk doe je in real life! Het kan misschien wat spannend klinken als je het nog nooit hebt geprobeerd maar practice makes perfect. Zelfs een verlegen persoon kan de kunst van dirty talk onder de knie krijgen.

couple goals
@Pinterest

Take it easy!

Je hoeft je partner niet gelijk om de oren te vliegen met de meest geile en ordinaire teksten. Geef jezelf in plaats daarvan wat tijd om je voor te bereiden op je dirty words. Het zal zo een stuk gemakkelijker en natuurlijker overkomen.

Omgeving

Zoals met alle dingen die je voor het eerst doet is de omgeving en ~mood~ ontzettend belangrijk. Zo kunnen de juiste belichting, geurkaarsen en een mooi lingeriesetje wonderen doen. Te veel last van zenuwen? Een glaasje wijn kan je tot rust laten komen.

Wanneer je dirty talk voor het eerst gebruikt en een beetje nerveus bent (guilty!) is het handig om na te denken wát je precies wil zeggen. Misschien wil je je seksuele fantasieën delen of vertellen hoe erg jouw partner je opwindt. Je speelt eigenlijk de hoofdrol in je eigen (seks)film: oefen dus je teksten. Een goede voorbereiding is het halve werk!

Schermafbeelding 2021-07-14 om 14.09.26
@Pinterest

Wat je moet zeggen

Maar WAT moet je nou precies zeggen? Als dit je eerste keer is, heb je waarschijnlijk no clue. Je bent niet alleen!

Je kunt bijvoorbeeld beginnen met het stellen van een vraag over wat je partner wilt dat je bij hem of haar doet. Vraag bijvoorbeeld of hij of zij het prettig vindt wat je doet en wat je partner nog meer wenst wat jij doet. Zo kom je erachter wat de seksuele fantasieën van je partner zijn: misschien delen jullie samen wel een fetish.

Een andere manier is om het volledig om te draaien en je partner te vertellen wat jíj gaat doen! Hoe meer details hoe beter. Daarna kan je je partner vragen wat hij of zij wil dat je verder doet. Zo kom je ook nog eens te weten waar jouw partner het warm van krijgt. Win-win!

Lees ook: Zo verschillen de erotische dromen van mannen en vrouwen