Zet een aantal knappe vrijgezellen samen op een eiland en je hebt de beste reality-tv te pakken. Zo dachten de makers van FBOY Island ook en na Ex on the Beach, Temptation Island, Love Island en Too Hot To Handle kunnen we ook deze serie toevoegen aan ons guilty pleasure lijstje! FBOY Island, kort voor Fuckboy Island, gaat je nieuwe verslaving worden.

@youtube
@youtube

FBOY Island

De naam verklapt het al, maar er zitten een hele hoop fuckboys op het eiland. Maar hier komt de plottwist: van de 24 mannelijke vrijgezellen, is de helft alleen maar uit op seks en zoekt de andere helft oprecht naar de liefde. Het is de taak aan drie single vrouwen om de nice guys van de players te onderscheiden en zelf op zoek te gaan naar de liefde. En natuurlijk staat daarbij geld op het spel.

$100.000

Elk van de deelnemers kan namelijk kans maken op $100.000 en dat verandert het spel natuurlijk meteen. Zo zijn de fuckboys alleen op het geld uit en zullen ze er alles aan doen om hun ware aard niet te laten zien. Aan de trailer te zien wordt dit dus één en al misleiding en drama: wij zitten er al klaar voor!

HBO Max

FBOY Island zal gepresenteerd worden door Nikki Glaser. De reality serie is een initiatief van HBO Max en we kunnen het dan ook alleen hier bekijken. Mark your calendar, want op 29 juli kunnen we onze nieuwe favoriete slechte serie al zien!

Lees ook: Oeh! Oude bekende Fabrizio wordt de nieuwe Belgische Bachelor