Als we Shakira moeten geloven, liegen je heupen niet. En als je een van de dames bent met bredere heupen, is het een goed idee om je killer curves in jouw voordeel te gebruiken!

Als je een vrouw bent met curves, weet je als geen ander hoe *onhandig* dit wel eens kan zijn. Soms lijkt het zelfs of je heupen hun eigen leven leiden. Toch kan het hebben van brede heupen juist enorm flattering zijn. Ondanks dat brede heupen vandaag de dag horen bij het ideale lichaam voor vrouwen, thanks to the Kardashians, is het geen fashion trend. Brede heupen zijn een manier van leven! Maar wat betekent het daadwerkelijk als je bredere heupen hebt? Wij zochten het voor je uit.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Lizzo (@lizzobeeating)

1. Je hebt meer bedpartners

Over het algemeen hebben vrouwen met bredere heupen meer one night stands. Dit kan zo zijn omdat mannen (onbewust) worden aangetrokken door vrouwen met meer curves. Een vrouw met rondingen staat namelijk voor vruchtbaarheid.

2. Je maakt je geen zorgen over de standaarden van beroemdheden

Soms hoor je vriendinnen klagen dat ze jaloers zijn op de billen van Kim Kardashian. Jij kan alleen lachend je schouders ophalen, die heb je namelijk al!

3. High waisted broeken staan je geweldig

Maar ook rokjes, jeans en bikini broekjes! Ze laten je figuur nóg beter uitkomen.

4. Je bent genetisch meer vruchtbaar

Hoe breder je heupen, hoe meer kans je hebt om kinderen te krijgen. Onderzoek vertelt dat dit gebaseerd is op hormoonspiegels.

5. Brede heupen = brede dijen

Iedereen met brede dijen is bekend met het volgende probleem: het tegen elkaar schuren van je benen wat gaten in je broek veroorzaakt. Brede heupen en dijen betekent knellende broeken!

6. De ‘zwembandjes’ struggle = REAL!

Iedereen met brede heupen weet hoe lastig het kan zijn om een paar centimeters vet bij je buik te verliezen. Simpelweg om geen ‘zwembandjes’ of vetrolletjes te krijgen. Het gebeurt namelijk vaak dat wanneer je je broek wat laat zakken, een laagje vet over de rand valt. Embrace it!

7. Stoelen zijn jouw grootste vijand

Je kunt niet in sommige stoelen gaan zitten zónder ze mee naar boven te nemen wanneer je opstaat. Awkward! 

8. Je hebt totaal geen ruimtelijk inzicht

Wat resulteert in onverklaarbare blauwe plekken… Je loopt namelijk altijd tegen bureau’s, tafels en deurknoppen aan.

9. Sommige kledingstukken kun je niet dragen

Soms is het haast onmogelijk om een passende riem te vinden. Broeken met een lage taille, tanktops en minirokjes kun je ook beter links laten liggen.

10. Een goede jeans vinden is mission impossible

Als je hem dan eindelijk over je heupen krijgt, zit hij niet goed bij je benen. Arghhh! Of als hij bij je benen goed zit, krijg je hem met geen mogelijkheid over je billen. Leggings zijn je nieuwe beste vriend.

11. Het is moeilijker om af te vallen

Vet bij je heupen is gewoon veel lastiger om te verliezen! Onthoud altijd dat gezondheid het belangrijkste blijft, en het beter is om je lichaam te accepteren als het is, dan het te willen veranderen ten koste van je welzijn.

12. Mensen zijn jaloers op je

Soms heb je dit zelf niet eens door. Wanneer je zelf niet zeker bent van je lichaam, zul je ook niet doorhebben hoeveel mensen hun ogen op je gericht hebben. En het zijn niet alleen maar mannen!

13. Je dansbewegingen zijn uitbundig

Je weet precies wat ik hier bedoel! Wanneer je met je billen schudt, doe je dit ECHT. Het lastige is wanneer je niet per se in het middelpunt van de belangstelling wilt staan, je niet gemakkelijk op de achtergrond kunt blijven.

14. Korte jurkjes zijn een nachtmerrie

Je hoeft nog geen stap te zetten of je billen zijn al zichtbaar. Wie heeft er ooit gezegd dat mode simpel was?

15. Je kunt het goed vinden met je schoonouders

Je schoonouders houden van je! Diep van binnen weet je dat dit voornamelijk komt door je ‘vruchtbare heupen’. Wanneer ze naar je kijken, zien ze niets anders dan de kans op héél veel kleinkinderen.

Lees ook: Dit is de ideale vrouw volgens mannen