Is iedereen ondertussen weer bijgekomen van een weekendje Lowlands? Mooi. Toevallig ook nog eens ontiegelijk verliefd terug gekomen? Mooi én niet geheel verrassend. Festivals zijn namelijk the place to be voor flirtende singles.

singels festivals FEM FEM

De populairste datingservice van het land heeft onderzoek gedaan naar de ideale hotspots om aantrekkelijke singles te ontmoeten. En hieruit blijkt dat festivals de ideale plek is om een nieuwe liefde te ontmoeten. Zo hadden 39% van de ondervraagde gezegd dat een festival the place to be is als je wil flirten. De camping daarentegen scoorde niet zo goed met slecht 4% maar ach, iedereen die op Lowlands is geweest weet dat de camping daar juist ook een ideale plek is.

De liefde vinden in de zomermaanden 

Tijdens de zomermaanden is het strand de fijnste plek om de ogen de kost te geven. Volgens seksuologe Drs. Eveline Stallaart zorgt minder kleding voor meer seksuele prikkels waardoor ook het terras hoog scoort als plek voor singles om leuke mannen en vrouwen te spotten.
Hier de top zes ideale plekken om de liefde te vinden in de zomer:
  1. Een festival (39%)
  2. Op het terras (14%)
  3. Het strand (14%)
  4. Het park (7%)
  5. Het zwembad (5%)
  6. De camping (4%)

Afijn, niet getreurd als je nog niemand hebt gevonden. De zomer is nog niet voorbij en er staan nog een hoop festivals op de planning. En mocht het hier allemaal niet lukken, het schijnt dat de sportschool ook een ideale plek is om een date te scoren.

Happy dating!