Lukt het maar niet met het vinden van Mr. Right? Ben je date- en Tinder-moe? Kom je geen potentiële future dates tegen als je met je vriendinnen op stap bent? Girl, you’ve been looking in all the wrong places. De sportschool, daar moet je namelijk zijn.

Date scoren sportschool FEM FEM

Uit onderzoek blijkt dus dat je in de sportschool de meeste kans maakt op een date. Een date scoren en tegelijk ook nog eens fit worden – volgens bijna de helft van de singles (45%) is dit een goede combinatie.

Opdoffen voor de sportschool?

Trainen voor een summer body vinden wij onnodig. Jij wilt je natuurlijk het hele jaar door goed voelen over jezelf, en niet slechts omdat de temperaturen oplopen. En die bikini body? Het enige wat je nodig hebt is body confidence, een body en een bikini! 😉 Toch merken sportscholen dat de bezoekjes rond het voorjaar écht weer oplopen. En guess what? Ook gaan we in de lente en zomer vaker rondkijken naar een leuke date. Fit worden én een grote kans op het scoren van een date dus, in de sportschool wil je zijn.

Wij zijn geen fan van make-up aanbrengen voor het sporten omdat dit de huid niet ten goede komt. En hoewel de focus niet ligt op het uiterlijk wanneer jij je workout doet, kan een fijne sportoutfit je zéker motiveren bij het sporten. Voor kwalitatieve en mooie items, neem je een kijkje bij de sportafdeling van SuperSales.

De populairste sportieve hotspots om een date te scoren

  1. In de sportschool – 36%
  2. In de dansschool – 30%
  3. Tijdens het hardlopen – 22%
  4. Op de piste – 12%
  5. Op de tennisbaan – 12%

Long story short, ben jij nog opzoek naar een liefje? De sportschool is the place to be.

Zodra je die man aan de haak hebt geslagen, zijn dit de leukste plekken om te daten in Amsterdam.