Wat goééééd! Influencer en presentatrice Monica Geuze is door het mannenblad FHM en zijn trouwe lezers verkozen tot mooiste vrouw van Nederland. Dat maakte het populaire tijdschrift gisteren bekend tijdens de lancering van de 500 mooiste vrouwen van ons kikkerlandje. Benieuwd? Lees dan even mee.

@monicageuze Instagram
@monicageuze Instagram

You go girl

Monica Geuze, een naam die al jaren rond zoemt in Nederland. Waar Monica er een paar jaar geleden er al met de Social Media Queen Award vandoor ging, gaat 2021 de boeken in als hét jaar van Mo. Vroeger had je Hollywoodsterren, nu heb je YouTubers. Al doe je de Zuid-Hollandse dame tekort met ‘vlogger’ of ‘influencer’. Met een eigen reality-show, podcast, tv-programma’s en tweede boek alweer in de schappen is al lang duidelijk dat je niet om deze ster heen kunt. Zelf is ze dolblij met de prestigieuze award: “Het is een eer en een groot compliment! Nu voelt het nog een beetje onwennig, maar over veertig jaar denk ik: ‘Wow wat vet! In 2021 was ik gewoon nummer 1!’.”

Monica heeft laten weten dat ze het een eer vindt om zowel van de lezers, als de redactie van FHM de meeste stemmen te hebben gekregen. ”De titel an sich betekent voor mij niet heel veel. Ik denk dat niemand zich de mooiste vrouw van iets voelt. Ik zou willen dat elke vrouw zich de mooiste vrouw ter wereld zou voelen. Zo’n titel voegt pas iets toe als je het zelf gelooft”. Aldus Monica.

Vorig jaar stond presentatrice Sylvana IJsselmuiden bovenaan het 500 lijstje. Dit jaar staat de knappe blondine op de zevende plek in de lijst. Top model Doutzen Kroes en presentatrice Victoria Koblenko bevinden zich op de tweede en derde plaats.

FHM

Victoria Koblenko is dit jaar de trotse winnares van de All Time Favorite Award, deze oeuvreprijs ging voorheen naar presentatrice Katja Schuurman en actrice Yolanthe Cabau.  Ook Nina Warink wist een award binnen te slepen, zij won namelijk de prijs voor Mooiste Social Media Queen.

Voetbalster Lieke Martens kreeg de titel voor Mooiste Sportvrouw van Nederland en de Mooiste spelersvrouw ging dit jaar naar Dayenne Huipen, de vriendin van Feyenoord-keeper Justin Bijlow. Last but not least, de TABAC Gent of the Year Award is gewonnen door Soufiane Touzani.


Lees ook: Maak kennis met Sophia Mason, de vriendin van zanger Rolf Sanchez