Pas jij ervoor om dit jaar met kerst binnen te blijven en op de bank cheesy kerstfilms te kijken? Dit snappen wij maar al te goed. Ook al kan dat soms ook best leuk zijn….Maar voor degenen die geen zin hebben in alleen maar avondjes bankhangen, hebben wij een aantal super leuke uitjes op een rijtje gezet, die jij deze kerstvakantie (geheel corona-proof) kunt doen. Want er zijn nog genoeg dingen die je kunt doen, geloof ons! Wij zetten een aantal leuke dingen voor jou op een rijtje, lees je mee?

De fijnste uitjes die jij deze kerstvakantie wil doen FEM FEM

Dagje wellness

Hoe heerlijk is een dagje wellness? Uhmm yes please! Lekker ontspannen en alle stress van het afgelopen jaar laten gaan. En gelukkig is een wellness helemaal corona-proof, aangezien er maar een bepaald aantal mensen per shift mogen komen. Het is dus ook nog eens heerlijk rustig, wat wil je nog meer? Heerlijk quality time met je zus, moeder, vriendin of natuurlijk je lover.

Lange boswandeling

Je hebt er waarschijnlijk al heel wat wandeluren opzitten in de afgelopen maanden, maar het blijft leuk. Ga er in de vakantie een keer op uit en neem een extra lange en mooie route. Zoek een mooi bos ver weg, en ga op avontuur. Kleed je lekker warm aan en neem een warme choco to go mee! Want diep in de bossen zullen er geen plekken zijn waar je een drankje kunt halen, maar dat heeft ook wel weer iets, toch?

Schaatsen

Hoe leuk is het om te schaatsen? De ultieme winteractiviteit als je het ons vraagt. Lekker in beweging, en vaak levert het hilarische momenten op, aangezien er altijd wel iemand is die als een Bambi over het ijs paradeert. Houdt er wel rekening mee dat je moet reserveren en dat er speciale maatregelen gelden, zoals bijvoorbeeld het dragen van een mondkapje. Maar dat mag de pret niet drukken, dus schaatsen maar!

Naar de bios

Een avondje (of middag) lekker naar de film blijft toch ook altijd goed. En nu de bioscopen geen eten en drinken meer mogen verkopen, mag je zelf dingen meenemen (alsof we dat niet allang deden- haha oops) dus je kunt alles meenemen wat je wil! Maak er een leuke picknick van en geniet van een leuke film.

Staycation in een mooi hotel

Wil je er echt even op uit? Boek een hotelkamer! Dit is het ultieme uitje tijdens de vakantie. Een hotelkamer is natuurlijk al super fijn, maar de restaurants in hotels zijn ook nog eens open! Dus je kunt heerlijk genieten van een prachtig diner. Hoe leuk klinkt dat? Er zijn heel veel hotels die leuke acties hebben tijdens de vakantie, dus probeer hier zeker van te profiteren! Inspi nodig? Dit zijn de fijnste hotelovernachtingen met culinair staycation arrangement in Nederland.

Haal het restaurant naar huis

Ook een super gezellige date night, of avondje met een vriendin, haal eten af bij jullie lievelingsrestaurant. Hiermee support je niet alleen de horeca, maar hebben jullie zelf ook een super leuke avond met heerlijk food. Maak het thuis gezellig, steek de kaarsjes aan, dek de tafel mooi en doe weer eens iets leuks aan. En maak maar open die fles wijn….mmmm heerlijk!

Lees ook: dit zijn de leukste vriendinnen uitjes die je dit najaar gewoon nog kan doen