Helaas worden we erg beperkt in de uitjes die we kunnen doen met vriendinnen dit najaar, maar dat betekent niet dat we bij de pakken neer moeten gaan zitten. Er zijn namelijk nog genoeg dingen die je zou kunnen doen. Wil jij een leuk weekendje plannen met je vriendinnen? Maar ben je even inspiratieloos of weet je simpelweg niet meer waar je het zoeken moet vanwege alle maatregelen? No worries! Wij geven je wat inspiratie, lees je mee?

Dit zijn de leukste vriendinnenuitjes die je dit najaar nog gewoon kan doen FEM FEM

Airbnb huisje boeken

Ga er even helemaal tussenuit en boek een huisje op Airbnb! In een stad, of juist ergens in the middle of nowhere. Huur een huisje ergens in de bossen, neem wat kaarsen en dekentjes mee, en houd een heerlijke movie night op de bank. Hoe knus klinkt dat? Of neem een flesje wijn en kaas mee en ga gezellig borrelen kletsen. Het is maar net wat je leuker vindt, het kan allemaal! Je zult merken hoe leuk het is om even in een hele andere omgeving te zijn, alsof je op mini-vakantie bent.

Hotelovernachting

Wil je echt even uitpakken? Boek dan een hotelovernachting. Heel veel hotels hebben speciale acties in deze tijden. En, het grootste voordeel: de restaurants in de hotels zijn nog gewoon open! In dit artikel geven wij je wat inspiratie voor de leukste hotels waar je een culinaire staycation kunt houden.

Spa day

Je kunt nog steeds een dagje naar de spa met je vriendinnen, yay! Heerlijk relaxen….Heel veel spa’s  hebben namelijk speciale regels en houden zich netjes aan alle maatregelen. Er is namelijk maar een beperkte beschikbaarheid, en je moet altijd reserveren. Daarnaast werken ze met tijdsblokken. Op deze manier kan iedereen op een veilige manier genieten van een spa dag!

Beauty avond

Tijdens de koude winteravonden is het heerlijk om jezelf te verwennen. Dus treat yourself! Organiseer een heerlijke beauty avond met je vriendinnen. Verzamel verschillende beauty producten, zoals maskertjes, serums en cremes, en test ze uit met je besties. Bij vriendinnen uitjes horen natuurlijk ook jullie favoriete muziek en lekkere snacks.

vriendinnenavond FEM FEM

DIY-middag

Hoe leuk is het om een ouderwetse knutselmiddag te organiseren? Zoek alvast de leukste DIY’s op, scoor de benodigdheden en let’s go! Wie weet heb je na deze middag allemaal nieuwe leuke accessoires voor in huis. Maak bijvoorbeeld coole krulkaarsen, of leuke kerstversiering.

Lees ook: Avondje alleen thuis? Deze dingen zijn heerlijk om te doen