Alles in de categorie Meghan Markle en Prins Harry is momenteel hot. Met hun trouwdag in aantocht (19 mei to be exact) haalt iedereen alles wat ze maar kunnen uit de kast om iets aan het tweetal te verdienen. Zo heb je de zus van Meghan waar ze al jaren geen contact meer mee heeft die bezig is met een boek schrijven over haar celebrity zusje, maar ook Lifetime, een Amerikaanse tv zender, heeft een film over het stel gemaakt. Harry & Meghan: A Royal Romance is de naam en we hebben een sneak peek.

Meghan Markle Prince Harry Fem Fem

13 mei wordt het uitgezonden in Amerika, wat dus betekent dat het kort daarna overal online te streamen zal zijn. Nu hopen we dat het kwalitatief alles behalve gelijk is aan de Lifetime movie die ooit is gemaakt over Britney Spears (Britney Ever After) want dat was op z’n zachts uitgedrukt een ontiegelijk hoopje ellende. Afijn, Meghan en Harry fans, hier de sneak peek:

Lees dit als je nog meer weten over hoe het huwelijk van Meghan en Harry.

En mocht je nu toch opeens heel benieuwd zijn naar de Lifetime film die ooit is gemaakt over the princess of pop Britney Spears, we hebben de trailer. Echter, we raden je aan om deze film lekker aan je voorbij te laten gaan.

Vind je beide films niet zo interessant? Geen enkel probleem. Hier een lijst met films waar vast iets leuks voor je tussen zit. Waarschuwing: je wordt er misschien wel heel reislustig van.