Het huwelijk van het jaar. Vrijwel het enige dat we tot nu toe wisten is dat dit op 19 mei 2018 plaats gaat vinden, maar iedereen wil weten hoe dit huwelijk er verder uit zal gaan zien. En daar kunnen wij je nu meer over vertellen, want de voorbereidingen zijn in volle gang.

Foto: video van nu.nl
Foto: reuters

De grote dag

Kensington Palace laat via een officieel statement weten hoe deze bijzondere dag eruit gaat zien. De St George’s Chapel bij Windsor Castle zal de plek worden waar het allemaal gaat plaatsvinden. Om 12 uur ’s middags wordt het huwelijk voltrokken, waarna prins Harry en Meghan Markle na de plechtigheid in een koets door Windsor zullen rijden, om zo zoveel mogelijk mensen bij de grote dag te betrekken en zodat iedereen de prachtige jurk van Meghan kan bewonderen.

Iedereen kan mee genieten

De gehele dag zal uitgezonden worden op televisie, waardoor de hele wereld kan meegenieten, want niet alleen het Verenigd Koninkrijk en de Amerikaanse fans van Meghan zijn geïnteresseerd in dit huwelijk. Zij zullen helaas wel hun wekker om 4 uur ’s nachts moeten zetten in verband met het tijdsverschil.

De receptie zal plaatsvinden op het kasteel in St George’s Hall en ondanks dat ze ontzettend naar deze dag uitkijken en om dit met de hele wereld te delen, vindt er ook nog een besloten feestje plaats voor goede vrienden en familie, wat heel begrijpelijk is. Het grootste deel van dit sprookjeshuwelijk kunnen we live volgen op de televisie. Wij zetten 19 mei in ieder geval alvast in onze agenda.

Gaat een van je vriendinnen binnenkort trouwen? Zo organiseer jij het beste vrijgezellenfeest ooit.