Een nieuwe maand betekent nieuwe films op Netflix. Het is bijna mei en deze films en series gaat Netflix deze maand aan hun aanbod toevoegen.

Deze films en series komen in mei op Netflix

Het wordt eindelijk weer wat lekkerder weer dus jij bent een stuk vaker buiten te vinden. Toch is er in Nederland een grote kans dat het weer gaat omslaan dus dat we weer op de bank eindigen met een serie. Gelukkig heeft Netflix in mei allemaal weer nieuwe films en series waar we van kunnen genieten. Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet!

Summertime seizoen 3

Deze serie gaat over Ale en Summer. Ze lijken het heel goed met elkaar te vinden, maar de twee hebben hele andere werelden. Dus het gaat niet zo makkelijk af tussen hun…

Summertime seizoen 3 is te zien vanaf 4 mei!

Along for the ride

In deze nieuwe romantische dramafilm ontmoeten we de mysterieuze Eli voordat hij vertrekt naar de universiteit. Hij ontmoet een meisje en ervaart daar samen de zorgeloze tienerjaren!

Along for the ride is te zien vanaf 6 mei!

Workin’ Moms seizoen 6

Workin’ Moms is een serie die zich afspeelt in het Canadese Toronto. In deze serie zie je vier dertigers moeder worden en hoe zij hiermee omgaan. Dit gaat natuurlijk niet helemaal zoals gepland.

Workin’ Moms seizoen 6 is te zien vanaf 10 mei!

Senior Year

In deze nieuwe film wordt een 37-jarige vrouw wakker uit een coma na twintig jaar. Ondanks haar leeftijd besluit ze om terug te gaan naar school!

Senior Year is te zien vanaf 13 mei!

F*ck de liefde 2

Deze Nederlandse film heeft eindelijk een tweede deel. Lisa haar relatie is uit gegaan en besloot daarom terug te gaan naar Nederland. Op het moment dat ze terug komt heeft zij ook gelijk een uitvaart van haar oma. Tijdens de uitvaart krijgt ze ook te horen dat Kiki ook nog gaat trouwen. Dat zijn wel heel veel verschillende emoties om mee om te gaan! Zij komt later nog een oude ex tegen waar ze het erg goed mee kan vinden! Oehh! Er gebeurd in ieder geval erg veel in de film.

F*ck de liefde 2 is te zien vanaf 13 mei!

Lees ook: De nieuwe Costa film is binnenkort eindelijk in de bios te zien