Elke maand komen er veel series, films en documentaires online. Hartstikke leuk allemaal, maar er verdwijnen er ook een aantal. Dat is best even slikken. Wij zetten de beste op een rijtje, die zeker de moeite waard zijn om nog even te checken!

The Pursuit of Happiness

Deze klassieker gaat over Christopher Gardner en zijn zoontje. Na problemen belandt hij op straat en of het allemaal nog niet erger kan heeft zijn vrouw hem ook nog is verlaten. Hoe vind je een baan terwijl je pp straat leeft? En hoe geef je de beste zorg aan je zoontje? Het verhaal is hartverscheurend, maar zeker de moeite waard om te kijken. Wil je hem nog zien? Hurry, want deze film is nog maar tot 28 februari te bekijken.

Film

Foto via: belimitless

Finding Dory

Nooo…niet Finding Dory! Alweer twee jaar geleden kwam het vervolg op Finding Nemo uit: Finding Dory. De hyperactieve Dory komt er achter dat ze geboren is in het Marine Biology Institute of California, waar vele zeedieren worden voorbereid op hun terugkeer naar de zee. De blauwe vis is vergeetachtig en werd op jonge leeftijd weer in de oceaan vrijgelaten. Ze heeft een missie: haar ouders terugvinden. Finding Dory is tot 1 maart op Netflix te vinden.

Dory

Foto via: much

The Culture high

The Culture High is een zoektocht naar het ontstaan van de ‘War on Drugs’ en het verbod op marihuana. De voor- en tegenstanders komen aan het woord. De hoge kosten van de handhaving zorgen ervoor dat het debat van legalisering van drugs, met name hasj, hoog op de agenda in de Verenigde Staten en in andere delen van de wereld. Is het tijd voor een drugsrevolutie? Je kunt het nog maar tot 28 februari bekijken. Heel even dus!

the-culture-high-movie-review

Foto via: cannabisnow

Der Bestatter (The Undertaker)

Der Bestatter (The Undertaker) hoort zeker bij een van de beste misdaadseries op Netflix. Het gaat over een voormalig politiedetective die begrafenisondernemer is geworden. Hij kan het echter niet laten om zich met moordzaken te gaan bemoeien. Wat voor velen gevolgen zorgt. Helaas verdwijnt deze serie op 18 maart. Grijp nog snel je kans!

undertaker

Foto via: stageandcinema

Bad Boys (1995)

Deze 23 jaar oude film blijft altijd vermakelijk. Twee partners bij de politiemacht in Miami moeten binnen 72 uur een gestolen lading drugs terug zien te vinden. Ze moeten zich anders voordoen, iets wat gezien hun tegenovergestelde leven best moeilijk kan zijn. Actie, humor en Will Smith in de hoofdrol. Wat wil je nog meer? Je moet wel snel zijn, want hij verdwijnt op 28 februari van de streamingdienst.

bad boys

Foto via: Youtube

Welke film/serie pak jij nog snel mee?

Lees ook: Dit zijn de nieuwste Netflix releases voor maart.