De maand maart breekt alweer bijna aan en dat betekent dus ook nieuwe releases op Netflix! Goede reden om je huidige serie snel af te kijken zodat je aan een nieuwe kunt beginnen.  Zijn jullie net zo benieuwd als ons wat Netflix voor deze maand weer in petto heeft? Wij hebben alles op een rijtje gezet!

Designated Survivor

Seizoen 2B

Vanaf 1 maart komen er weer nieuwe afleveringen op Netflix van Designated Survivor, de serie is namelijk in tweeën gedeeld. In de politieke dramaserie ligt het lot van Amerika in de handen van een gewone ambtenaar, nadat een aanval op Washington ervoor heeft gezorgd dat al het bestuur is omgekomen.

Jessica Jones

Seizoen 2

Vanaf 8 maart is privédetective Jessica Jones, gespeeld door Krysten Ritter, weer te zien op Netflix. In november 2015 is deze superhelden serie van start gegaan en ondertussen een ontzettend groot succes. In het tweede seizoen is Jessica bezig om haar leven weer op de rit te krijgen, maar wanneer ze met een nieuwe zaak te maken krijgt, moet ze toch weer haar verleden onder ogen zien…

LOVE

Seizoen 3

Vanaf 9 maart is het derde en tevens laatste seizoen van LOVE beschikbaar op Netflix. In februari 2016 verscheen het eerste seizoen van de romantische komedieserie. In het derde seizoen kunnen we weer een kijkje nemen in het leven van Gus en Mickey, die proberen een succesvolle relatie op te bouwen. Een heerlijke serie om weg te kijken met veel humor.

Game over, man!

Film

Op 23 maart komt de Netflix comedy ‘Game Over, Man!’ uit. De film gaat over drie bevriende hotelmedewerkers die zich net bevinden in het hotel in Los Angeles wanneer er een gijzeling plaatsvindt. Ze proberen de helden uit te hangen, maar komen er tijdens de missie achter dat ze dat eigenlijk helemaal niet zijn.

Waar ga jij zeker naar kijken deze maand?

Zoek jij voor deze maand nog leuke series? Bekijk dan de nieuwe releases van februari!