Niks is fijner dan zonder wekker wakker te worden en weten dat je twee dagen lang lekker vrij bent. Fijnste plan in het weekend: lekker luieren. En hoe doe je dat? Juist: lekker Netflixen. En om dat ellendige scrollen te vermijden hebben we een lijst voor je samengesteld van films die je gezellig met je boy dit weekend kan kijken terwijl jullie samen bankhangen.

netflix pasen FEM FEM

Moneyball

Leuk voor hem want: het is sport gerelateerd. Leuk voor jou want: hallo, Brad Pitt.

Good Will Hunting

Leuk voor hem want: het gewoon hartstikke cool is dat Ben Affleck en Matt Damon dit samen hebben geschreven en geregisseerd en er uiteindelijk een Oscar voor hebben gewonnen.  Leuk voor jou want: tja, Ben Affleck en Matt Damon zegt al genoeg. En ja, het verhaal is gewoon ontiegelijk mooi.

Annihilation

Leuk voor hem want: sci-fi vinden mannen altijd wel tof. Leuk voor jou want: het heeft een bad ass vrouwelijke cast. Lees er hier maar meer over.

Law Abiding Citizen

Leuk voor hem want: een actie-thriller over een man die wraak neemt na dat zijn familie is vermoord. Leuk voor jou want: de verhaallijn is spannend én Gerard Butler op je beeldscherm.

Rainman

Leuk voor hem want: ik denk dat alle mannen stiekem wel fan zijn van Tom Cruise en Dustin Hoffman. Leuk voor jou want: Tom Cruise in his glory days. Het is overigens ook gewoon een belachelijk mooi verhaal wat je wilt zien.

Happy binging!