Een avondje Netflix & Chill met je date of je lover is natuurlijk nooit een slecht plan. Nou draait natuurlijk maar een deel van de avond om de film, want dat er ook nog andere dingen gebeuren weten we allemaal wel. Toch kan de filmkeuze wel de toon zetten voor zo’n avond. Natuurlijk heb je de film niet per se nodig om in the mood te komen, maar een goede film kan wel een handje helpen. Wij gingen daarom op zoek naar geschikte films voor Netflix & Chill avondjes.

Geschikte films voor Netflix & Chill avondjes

Geschikte films voor Netflix & Chill avondjes bevatten natuurlijk vooral romantiek, een beetje humor én wilde hete seksscènes – als het aan ons ligt. Dat is dan ook precies wat je in de volgende films gaat tegen komen.

#1 Fifty Shades of Grey

Natúúrlijk staat deze in het rijtje. Wie kent deze films nou niet? Ze zoeken natuurlijk lichtelijk de lichamelijke grenzen op in de films, maar ergens blijft het aandoenlijk en super romantisch. De seksscènes zijn ook absoluut hot dus met deze films zit je sowieso goed. Pluspunt: er zijn maar liefst drie delen! Dat betekent genoeg beeldmateriaal voor drie avondjes Netflix & Chill.

Bekijk hieronder de trailer van het eerste deel van de filmreeks Fifty Shades of Grey:

#2 365 days

Volgens de reviews is dit eigenlijk een mega slechte film, maar voor een avondje Netflix & Chill werkt hij prima. De film vertelt het verhaal over een machtige maffiabaas. Hij ontvoert een vrouw, omdat hij toegeeft al jaren geobsedeerd te zijn van haar verschijning. Tegen haar zin in moet ze ten minste 365 dagen (een jaar dus) bij hem blijven om het een kans te geven. Hoewel het verhaal absoluut niet sterk is, zijn de seksscènes niet mis. Een aanrader dus.

Bekijk hieronder de trailer van de film 365 days:

#3 Friends with benefits

Een klassieker en ook al een wat oudere. De film draait uiteraard om liefde, maar heeft ook zeker een hoop humor in petto. Zoals de titel verklapt, gaat het om twee personen die besluiten friends with benefits te worden. Toch loopt het allemaal niet als gepland. Je raadt het al: ze ontwikkelen toch gevoelens voor elkaar. In ieder geval genoeg liefde, romantiek en seks voor een heerlijke Netflix & Chill avond.

Bekijk hieronder de trailer van de film Friends with Benefits:

#4 To all the boys I’ve loved before

Een Netflix-orginal. Dit is het klassieke verhaal van een high school ervaring. De hoofdpersoon begint net op de middelbare school en moet haar weg nog vinden. Ze begint uiteindelijk met het schrijven van liefdesbrieven, maar niet naar één iemand. Ze schrijft naar meerdere jongens, maar verstuurt ze uiteindelijk niet. Toch komen ze op magische wijze toch ineens bij alle jongens terecht. Dit geeft de film een interessante romantische wending.

Bekijk hieronder de trailer van de film To all the boys I’ve loved before: 

#5 Someone great

Een film over drie vriendinnen. Een van de drie heeft een verhuizing op de planning staan dus besluiten zij voor het laatst nog een keer met elkaar te gaan stappen. Dat levert natuurlijk nogal wat romantische hete seksscènes op. We willen niet te veel verklappen dus we raden aan gewoon lekker zelf te kijken.

Bekijk hieronder de trailer van de film Someone Great:


Lees ook: Dit zijn de Netflix-series met de heetste seksscènes