Op Netflix vinden we een hoop goede films en series. Wij vrouwen houden wel van een goede romantische film of serie, waar we heerlijk bij weg kunnen zwijmelen. Deze zijn dan ook absoluut niet compleet zonder minstens een aantal hete seksscènes. Eerder vertelden we je al welke Netflix films met mega hete seksscènes je sowieso een keer moet kijken. Nu gingen we ook op zoek naar de Netflix series met de heetste seksscènes.

Netflix series met de heetste seksscènes

Het is vaak even (lees: 3 uur) zoeken voor je een goede hebt gevonden, maar daarna heb je er weer even plezier van. Hoewel een film op z’n tijd leuk kan zijn, heb je aan een serie toch net even iets meer. Series (het liefst met een hele hoop seizoenen) houden je wel even bezig en kijk je gemakkelijker even tussendoor. Het is heerlijk om een serie alleen te kijken, maar met je lover kan ook geen kwaad. De volgende Netflix series met de heetste seksscènes zijn echte toppers voor jou en je lover samen.

#1 Bridgerton

Deze serie vond in 2020 zijn weg naar Netflix en was vanaf minuut een een echte hit. Zou dus zomaar kunnen dat je deze al lang en breed van je lijst hebt afgestreept. Voor de lucky ones onder ons die nog niet gekeken hebben (misschien schandalig, maar nu toch een groot voordeel) raden we aan zo snel mogelijk te beginnen. Dit kostuumdrama is er eentje die je compleet meesleept in het ietwat erotische verhaal. We volgen het leven van Daphne Bridgerton en zien hierin heel wat erotische scènes voorbij komen. Vooral gaandeweg de serie wordt het steeds steamy en krijg je het er waarschijnlijk een stukje warmer van.

Bekijk hieronder de trailer van het eerste seizoen van Bridgerton:

#2 The Outlander

Deze bijzondere mix van actie, fantasy, sciencefiction en drama begon in 2014 en is nog steeds niet afgerond. Het verhaal van deze serie is eigenlijk te moeilijk om uit te leggen hoe het precies in elkaar zit. We beginnen er dus ook maar niet aan. Wat we je wel kunnen vertellen is dat de seksscènes hot zijn. De hoofdrolspeelster weet wel hoe ze aan haar trekken moet komen ondanks dat ze regelmatig reist door de tijd. Pluspunt: deze serie heeft nogal wat seizoenen. Voorlopig kun je jezelf dus prima vermaken.

Bekijk hieronder de trailer van het eerste seizoen van The Outlander:

#3 Game of Thrones

Een klassieker dus er is een vrij grote kans dat jij of je lover deze al kunnen afvinken. Toch konden we het niet over ons hart verkrijgen om deze niet in het rijtje te zetten. Hij hoort er namelijk wel echt bij. Ook in Game of Thrones weten ze wel raad met de hete seksscènes, waardoor je je tijdens het kijken van deze serie (met onwijs veel seizoenen!) ook niet zal vervelen. Om de haverklap liggen ze op, naast of onder elkaar en hebben ze het ontzettend gezellig samen. We denken overigens dat het niet noodzakelijk is om de inhoud van deze serie toe te lichten, maar we doen het toch kort even voor de zekerheid. Deze serie vertelt het verhaal over een machtsstrijd om de ijzeren troon tussen zeven verschillende adellijke families.

Bekijk hieronder de trailer van het eerste seizoen van Game of Thrones:

#4 Orange is the new black

Een nogal bekende serie met flink wat seizoenen om de bingewatchen. De serie is inmiddels ten einde, maar dat maakt hem er niet minder populair om. De serie vertelt het verhaal over Piper. Zij komt terecht in een vrouwengevangenis en komt hier oude bekenden tegen. Hoewel de serie vooral humoristisch is, zijn ze ook niet vies van een seksscène hier en daar. Zeker eentje die het kijken waard is.

Bekijk hieronder de trailer van het eerste seizoen van Orange is the new Black:

Lees ook: Dit zijn de meest sexy Netflix series om (met je lover) te kijken