Een eerste date. Het blijft spannend. Je wilt een goede eerste indruk maken en vol zelfvertrouwen de date ingaan. Er zijn veel gespreksonderwerpen waar mannen het liever niet over hebben. Begin bijvoorbeeld nooit over je exen te praten. En zorg ervoor dat je niet klagerig en negatief overkomt. Benieuwd wat er nog meer onder valt? Wij hebben ze voor je verzameld.

eerste date gesprekken FEM FEM

Continu over jezelf praten

Het klinkt vrij logisch, maar het gebeurt onbewust erg vaak door de zenuwen. Aantrekkelijk vinden mannen het niet wanneer je continu over jezelf praat. Een goede indruk achterlaten van wie je bent is erg belangrijk, maar zorg ervoor dat je geïnteresseerd blijft in de ander en vragen blijft stellen.

Teveel met je mobiel bezig zijn

Je telefoon. We kunnen niet meer zonder. Bedenk wel dat het voor de man niet heel aantrekkelijk is om naar de achterkant van je smartphone te kijken. Je wilt elkaar toch goed leren kennen? Dan zou ik je telefoon maar diep in je tas laten liggen!

Klagen over het personeel

Je moet ontzettend lang wachten op je eten en je wilt het liefste de hele tijd gaan zeiken over hoe slecht je het personeel wel niet vindt. Zeikende vrouwen zijn voor mannen niet erg aantrekkelijk en het kan een afknapper zijn. Probeer je woede dus in te houden en positief te bijven denken. Klagen kan je altijd later nog doen ;).

Negatief praten over je ex

Praten over je ex. Doe het niet! Mannen zitten namelijk echt niet te wachten op jouw eerdere relatieproblemen en wat er allemaal wel niet verschrikkelijk was. Beeld je in dat je op een sollicitatiegesprek vertelt hoe vreselijk je vorige werkplek wel niet was. Dit komt negatief over en zo straal je niks positiefs uit!

Te snel pushen naar een tweede date

De date voelde goed en het liefste wil je hem weer zo snel mogelijk zien. Toch is het belangrijk om er een kleine periode tussen te laten zitten. In de tussentijd kunnen jullie goed nadenken en je vrienden bijpraten. Van overhaaste beslissingen kan je spijt krijgen en daarom is het belangrijk om tot jezelf te komen. Niet teveel pushen dus!

Wedden dat je nu een goede eerste indruk maakt!

Lees ook: dit is hoelang je moet wachten met seks hebben met je date.