Ben jij ook een fanatiek First Dates-kijker, die elke maandag tot en met vrijdag om 20.30 uur voor de buis zit om te genieten van een aflevering vol humor, liefde en vooral ongemakkelijkheid? Wij in ieder geval wel. En we hebben goed nieuws voor je. De datingshow krijgt namelijk binnenkort een eigen podcast: First Dates: Second Chances.

Bron: Annemieke van der Togt (First Dates)

First Dates

Grote kans dat jij weleens een aflevering van First Dates hebt gezien. Twee mensen worden aan elkaar gekoppeld en gaan vervolgens een hapje eten, zonder dat ze elkaar ooit hebben gezien. Bij het programma worden er diverse mensen uitgenodigd, waardoor er al snel ongemakkelijke situaties ontstaan. Heerlijk om te kijken.

De podcast

Maar wat kunnen we nou eigenlijk verwachten van de podcast First Dates: Second Chances? De bedoeling van de podcast is dat oud-kandidaten nog een tweede kans krijgen. Niet met hun oorspronkelijke date, maar met een kijker van het programma. Heb je dus ooit eenĀ hottieĀ op de buis gespot, die op dit moment nog vrijgezel is? Dan maak je kans op een date in de podcast First Dates: Second Chances.

Qua eten is het dit keer wel een beetje anders. De deelnemers zitten tijdens de podcast niet te dineren in het chique First Dates restaurant, maar staan zelf in de keuken. Niet om te koken, maar om lekkere cocktails te maken.

Bron: BNNVARA

Waar komt het idee vandaan?

Na elke aflevering van First Dates stromen er op de BNNVARA-redactie tientallen mails van enthousiaste single kijkers binnen. Deze mensen zouden graag een date willen met een deelnemer die ze zojuist op de buis hebben gespot. BNNVARA vond dat hier iets mee gedaan moest worden, dus daarom werd er een podcast bedacht. Wij gaan sowieso luisteren.

Lees ook: Oeh: dit is de nieuwe lover van First Dates-barman Victor Abeln