Slecht nieuws voor alle single ladies: de knappe barman Victor Abeln heeft officieel een nieuwe vriendin. Eerder maakte de First Dates-barman al bekend dat hij een nieuwe liefde in zijn leven heeft en we weten nu ein-de-lijk wie het is. Vol trots verscheen Victor namelijk met zijn kersverse vriendin op de rode loper.

cocktaildate met barman Victor winnenwinnen
Beeld: De Slimste Mens

Nieuwe liefde

Met zijn felblauwe ogen en prachtige glimlach weet Victor ons iedere aflevering van First Dates weer omver te blazen. De hottie van het programma maakte vorige zomer bekend dat zijn relatie op de klippen liep en ging sindsdien als single door het leven. Na een relatie van drieënhalf jaar besloten hij en zijn toenmalige vriendin namelijk uit elkaar te gaan. Maarre, heel lang heeft Victor niet van het single leven genoten. De barman is namelijk weer hartstikke gelukkig in de liefde.

Samen op de rode loper

De nieuwe lover van Victor heet Renee en is een prachtige verschijning. Eerder hintte Victor al op deze romance, aangezien hij deelde dat hij met een leuke dame op vakantie ging. Afgelopen weekend verscheen het stel voor het eerst samen op de rode loper en werd daat uiteraard door Shownieuws geïnterviewd. “We gaan er echt vol voor met z’n tweeën, maar het is wel zo dat we elkaar samen gewoon lekker aan het leren kennen zijn”, horen we Victor zeggen.

Beeld: Shownieuws

Ondanks dat we stiekem een klein beetje jaloers zijn op Renee (want oh my god, die blauwe ogen van Victor!) gunnen we de twee het allerbeste samen. Dit is duidelijk een gevalletje hot new couple alert. 

Lees ook: Shirley uit EOTB droeg een mega gewaagde outfit tijdens First Dates