Waarschijnlijk ken je het welbekende First Dates restaurant wel van televisie. In First Dates gaan mensen op date met elkaar, zonder de ander ooit te hebben gezien. Ooit al is over na gedacht hoe het eraan toe zou gaan bij zo’n programma? Dan is dit de kans om daarachter te komen! First dates zoekt namelijk achtergrondeters! Hoe leuk is dat wel niet?

Inschrijven maar!

We kunnen heel goed begrijpen dat meedoen aan First Dates als dater een stapje te ver is. We waren dan ook enorm blij toen we lazen dat je je nu in kan schrijven als achtergrondeter. Het is namelijk onze grootste droom om een keertje in het First Dates-restaurant te eten! Ook kun je als achtergrondeter natuurlijk zelf kiezen wie er tegenover je komt te zitten, wat het een stuk aangenamer maakt.

First Dates zoekt achtergrondeters

Om bij First Dates mee te mogen eten moet je je wel eerst even inschrijven! Voor een avondje in het restaurant betaal je €25, maar dat is het natuurlijk dubbel en dwars waard. Je kunt de hele avond genieten van ongemakkelijke momenten, goed gezelschap en super lekker eten natuurlijk!

First Dates

Grote kans dat jij het programma wel kent. Twee mensen worden aan elkaar gekoppeld en gaan vervolgend op date zonder dat ze elkaar ooit hebben gezien. Bij First Dates zijn heel veel verschillende mensen waardoor er al snel ongemakkelijke situaties ontstaan. Dat wil je toch niet missen? Het programma First Dates werd gepresenteerd door Sergio Vyent, maar die gaat er binnenkort helaas (tijdelijk) mee stoppen. Gelukkig gaat Denice Dest deze leuke taak overnemen. Wij kunnen niet wachten!

Lees ook: Zo ziet de opvolgster van maître Sergio van First Dates eruit