Ja, deze zomer kunnen jij en viervoeter genieten van veel dobberend plezier. Deze te schattige opblaasbare tool is speciaal gemaakt voor jou en je hond en is misschien wel het liefste wat je ooit hebt gezien. Of je er nou voor kiest om je diertje lekker te laten drijven of te loungen, de FUNBOY x Bark is voor deze summer pup-tastic.

flats voor honden Fem-Fem
@funboy

FUNBOY X Bark

De FUNBOY X Bark is weer op en top summer ready. Laten we gelijk even een ding duidelijk maken: van alle 3 opties is er maar een beperkte oplage, dus mocht je er eentje willen bemachtigen? Wees er dan als de kippen bij! Je kunt er ook eentje voor jezelf bestellen, maar zelfs als je dat niet doet zijn de hondenversies op zichzelf al schattig genoeg. Deze floats zijn gemaakt in samenwerking met de hondenexperts van Bark, daarnaast zijn de drijvers pootbestendig en hebben ze een draagvermogen van 70 pond. Je hoeft je dus absoluut geen zorgen te maken, dat je trouwe viervoeter er door heen zakt. Extra leuk: je kunt elke vlot binnen twee minuten opblazen, met een pomp of met een föhn (in koude stand).


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door FUNBOY (@funboy)

Opties en prijzen

Zoals je eerder kon lezen zijn de FUNBOX x Bark floats verkrijgbaar in drie verschillende soorten. Je kan kiezen uit de Yacht Dog Float, de Private Dog Float en (0nze persoonlijke favoriet) de Rainbow Cloud Dog Float. De Yacht Dog Float is ook nog eens te verkrijgen in drie kleuren namelijk: wit, blauw en oranje. Ook bevat deze een verstevigd stukje aan de voorkant waardoor je hondje kan genieten van zijn of haar snacks. Daarnaast is de float meer dan 1,5 meter lang. Er is daarom voldoende ruimte voor je huisdier om languit tot rust te komen.

Mocht je geïnteresseerd zijn in de menselijke versie, de Mega Yacht Pool Floot, dan kost je dat rond 170 euro (min 20% korting op dit moment). Maar wil je er liever eentje aanschaffen voor je beestje, dan betaal je iets minder dan 50 euro.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door FUNBOY (@funboy)

Lees ook: Tot rust willen komen in de zomer? Wellicht is deze opblaasbare kist wel iets voor jou