De zomer kan natuurlijk niet aan ons voorbij gaan zonder een paar jaloersmakende foto’s op Instagram te hebben gezet. Zelfs wanneer je niet naar een prachtig wit strand, exotisch land of bruisende stad gaat, kan je nog wat mooie kiekjes maken. Het meest Instagrammable uitje van deze zomer vind je namelijk gewoon in eigen land! De interactieve attractie FloriWorld is met zijn prachtige bloemen, kleurrijke decors en tientallen kunstzinnige kamers the place to be!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door FloriWorld (@floriworld)

FloriWorld

Op de bloemenveiling van hét bloemendorp van Noord-Holland, Aalsmeer vind je de fantastische attractie FloriWorld. Als bezoeker maak je een reis door prachtige ruimtes die allemaal in het teken staan van bloemen en planten. Van een ruimte vol virtuele bloemen tot een kamer die geheel in bloemetjesbehang is aangekleed. Dat je in FloriWorld de meest aesthetically pleasing foto’s kan maken, is wel bewezen. Elke dag komen er zo’n 5000 verse bloemen binnen voor het prachtige decor van deze unieke experience. Tot slot kan je aan het einde van de tour nog in de veilingruimte bieden op je eigen bosje bloemen. Vers van de veiling!

Hoewel FloriWorld momenteel helaas nog gesloten is, werken ze aan een flitsende opening voor de zomer 2021! Houd hun social media kanalen dus goed in de gaten!

Lees ook: 5 x creatieve ideeën voor een interieur vol met planten