Dat Hailey Bieber een druk leven heeft, kunnen we niet ontkennen. Om een crazy lifestyle vol te kunnen houden moet je natuurlijk genoeg – en gezond – eten. Nu heeft Hailey met ons gedeeld wat zij eet op een dag en wij vinden dit natuurlijk mega interessant.

Vlees en vis

Een tijdje geleden vertelde Hailey in haar Instagram Stories dat ze het heel interessant vindt om vegan recepten uit te proberen. Om deze reden at ze helemaal aan het begin van Covid zo’n twee maanden lang vegan. Toch kwam ze erachter dat de volledige vegan levensstijl niet helemaal bij haar past. ”Ik voelde me fantastisch en had veel energie, maar het is niet iets voor mij”, vertelde ze destijds in een interview met Harper’s Bazaar. ”Ik eet niet meer alleen plantbased en ik eet nog steeds vlees, alleen doe ik dat niet vaak meer. Ik eet nu meer vis, groenten en linzen.”

Ook deelde ze later nog op haar Instagram dat er nóg een reden is waarom ze van vis houdt. ”Ik eet regelmatig veganistisch, maar ik ben te dol op sushi”, deelde ze. Haar favo sushi? Dat is de tuna roll. Heerlijk!

Cheat day

In een interview met Elle liet Hailey weten dat ze zo gezond mogelijk probeert te eten, maar dat dat zeker niet betekent dat ze nooit een keer een cheat dagje heeft. ”Ik probeer strikt te zijn in wat ik eet. Maar onlangs heb ik tijdens een citytrip alles gegeten wat ik wilde”, vertelde ze destijds. ”Als ik een cheat day heb, eet ik die dag meteen het eerste waar ik zin in heb. Dat is mijn regel. Als ik wakker word en zin heb in pannenkoeken, ga ik ook pannenkoeken eten. Als ik een cheeseburger wil, ga ik die eten. Wil ik frietjes? Dan eet ik die.” En dat moet ook wel een keertje kunnen, toch?

Ontbijt

Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag en daarom begint ze haar dag met een eiwitrijke maaltijd. ”Ik ontbijt meestal met eieren of havermout”, vertelt ze in een interview met Elle. Ook vertelt het model dat ze altijd een bron van eiwitten toevoegt aan haar ontbijt. Wanneer ze een keer geen zin heeft in eieren of havermout, ontbijt ze graag met een smoothie.

Lunch

Ook voor de lunch gaat Hailey graag voor een lekker gezonde optie. ”Mijn lunch bestaat meestal uit salade, vis, gegrilde groente of soms een sandwich.” Ook vertelt ze dat ze niet veel gluten eet. ”Ik ben dol op een caesarsalade met boerenkool, maar die eet ik dan zonder croutons. Dat is iets wat ik er nooit bij eet.” Daarnaast vertelt ze dat ze het heel belangrijk vindt om gedurende de dag genoeg te drinken. ”Veel water drinken is goed voor je. Ik probeer gedurende de dag een paar flesjes water te drinken. Genoeg water drinken is belangrijk.”

Avondeten

Hailey geeft toe dat haar avondeten erg veel lijkt op haar lunch. ”Mijn diner lijkt best op wat ik eet als lunch; ik eet vaak iets met groenten.” Ook vertelt ze dat ze dol is op een bord pasta. ”Maar dan wel glutenvrij.”

Dessert

Het model vertelt dat ze desserts zo min mogelijk neemt, maar als ze er eentje eet dat ze dan graag een Magnum wil. ”Daar ben ik dol op, maar ik probeer suiker over het algemeen te vermijden.”

Lees ook: Dit product gebruikt Hailey Bieber voor een natuurlijke glow