cheeseburger kaas

Whut: deze Burger King verkoopt cheeseburger met alleen maar kaas

Food & Drinks13 jul 2023, 17:07 doorRoos Hooijer
Liefhebbers van kaas kunnen anno 2023 hun hart ophalen. Burger King heeft namelijk een culinair pareltje geïntroduceerd. Deze cheeseburger bevat namelijk niets meer dan brood en – je verwacht het niet – kaas.
cheeseburger kaas

Voor de kaasliefhebber

Een kaasplankje, kaasfondue of tosti met extra veel kaas: je kunt ons er altijd voor wakker maken. Ook bij een bezoekje aan Burger King of McDonald's bestellen we niets liever dan een burger met extra veel kaas. Enne, dat snapt Burger King maar al te goed. De fastfoodketen lanceerde hierom een burger met alleen maar kaas. Iets wat we tot nu toe nog niet eerder gezien hebben en behoorlijk bijzonder vinden.

Cheeseburger met alleen maar kaas

De burger begint met een zacht, versgebakken sesambroodje, met daarop alleen maar kaas. Dit broodje telt maar liefst 20 plakken kaas en is dus allesbehalve geschikt voor mensen met een lactose-intolerantie. Voor deze burger betaal je maar liefst 11 dollar, wat omgerekend 55 cent per plakje kaas is.
Wil je de burger proberen? Dan moet je wel een vliegtuig pakken om je tanden erin te kunnen zetten. Deze 'real cheeseburger' is namelijk alleen verkrijgbaar in Thailand. De burger is daar wel erg populair, want voedselliefhebbers vanuit het hele land verdringen zich in de rijen van Burger King-vestigingen, verlangend naar een voorproefje van deze bijzondere cheeseburger.
Dus, als je in Thailand bent en je wilt je smaakpapillen trakteren op een onvergetelijke smaakervaring, zorg er dan voor dat je een bezoek brengt aan Burger King en deze bijzondere cheeseburger bestelt. Je zult jezelf bedanken voor deze gigantische hoeveelheid kaas. En niet te vergeten: je zult je avond waarschijnlijk doorbrengen met heel veel buikpijn.