schermafbeelding 2019 12 09 om 093652 1024x575

Koffie drink jij voortaan uit deze eetbare to-go koffiebeker

Food & Drinks13 feb 2022, 11:00 doorRedactie
Niets lekkerders dan een warm kopje koffie in de vroege ochtend. Heb je geen tijd om hem thuis te zetten? Dan maar even snel onderweg een koffie to-go halen. Ideaal toch? Niet helemaal; al die papieren koffiebekers zijn niet heel goed voor het milieu. Maar daar is nu een oplossing voor; een eetbare to-go koffiebeker.
schermafbeelding 2019 12 09 om 093652 1024x575 300x168
Foto: Twiice

Bestaat er een een eetbare to-go koffiebeker?

Ja, echt! Er bestaat nu een eetbare to-go koffiebeker. Zeg maar dag tegen al die wegwerp bekers, en hallo tegen deze nieuwste trend. Ga jij het proberen?

Een eetbare to-go koffiebeker

De koffiebeker is gemaakt van graanproducten als haver en tarwe en smaakt dus eigenlijk gewoon naar een koekje. Op deze manier is de koffiebeker 100% afbreekbaar en hij is ook nog eens vegan! Dat klinkt goed toch? Alleen een koekje en een warme kop koffie, die combinatie gaat meestal niet goed. Maar daar hoef je je niet druk om te maken. De beker is zo gemaakt dat hij wel 40 minuten goed blijft. Zo zit je niet helemaal onder de koffie, en heb je alsnog een heerlijk knapperig koekje.
eetbare koffiebekers van cupffee 300x300

Hoe kan dit?

Het klinkt misschien een beetje gek, een koffiebeker die je kan op eten. Maar eigenlijk werkt het precies hetzelfde als een normale koffiebeker. De beker voelt hetzelfde aan, is even groot én ongeveer even zwaar. De beker kan je vergelijken met het gewicht van een normaal koekje en bevat slechts 56 tot 105 calorieën.

Is de koffiebeker de toekomst?

Maar of we de bekers binnenkort echt terug zien is nog niet duidelijk. Op dit moment zijn ze nog niet te vinden bij onze favoriete koffietentjes. Maar ben je heel benieuwd? Dan kan je ze wel online bestellen! Dus drink jij voortaan uit deze eetbare to-go koffiebeker?