jill goede

Eetdagboek: dit is wat Jill Goede op een dag eet

Food & Drinks01 apr 2023, 18:45 doorRomy Nouwen
Vind je het niet ook zo mega interessant om te weten wat andere mensen allemaal eten op een dag? Wij wel. We gaan daarom regelmatig op onderzoek uit om erachter te komen wat andere mensen allemaal eten op een dag. We kwamen nu het eetdagboek van Jill Goede tegen en waren wel heel benieuwd. Wij vertellen je wat Jill allemaal eet op een dag.

Onzekerheid

Jill Goede vertelde tijdens haar deelname aan Echte Meisjes in de Jungle dat ze best onzeker kon worden van alle andere meiden . Die onzekerheid heeft ze omgezet in de juiste motivatie om een gezonder leven op te pakken. Zo sport ze sinds een tijdje regelmatiger en let ze tijdens haar voeding ook wel op. Dat heeft haar een behoorlijke transformatie opgeleverd.

Eetdagboek van Jill Goede

Jill Goede heeft een veelzijdig dieet en eet geen enkele dag hetzelfde. Toch heeft ze zo wel haar favorieten en basics waar ze dagelijks van geniet.

Ontbijt

Als Jill 's ochtends haar bed uitstapt, eet ze niet zo veel. Ze kiest dan voor luchtige crackers met bijvoorbeeld smeerkaas of gewoon een smoothie. Zo nu en dan geeft ze ook nog wel eens toe aan haar favoriet: een broodje met filet americain. Maar dit alles eet ze niet voordat ze een glas met lauw water heeft gedronken!

Lunch

Tijdens de lunch is Jill niet zo moeilijk. Als ze onderweg is, haalt ze iets en anders gaat ze voor een simpel broodje met bijvoorbeeld tonijn of zalm. Ze besteedt in ieder geval maar weinig tijd aan dit eetmoment.

Diner

's Avonds besteedt Jill iets meer tijd aan haar maaltijden, maar het verschilt wel per keer hoe lang ze in de keuken staat. In ieder geval vindt ze het erg belangrijk dat ze genoeg groente binnenkrijgt, zodat de maaltijd voedzaam genoeg is.

Snack

Uiteraard heeft ook Jill wel eens zin in een lekkere snack dus ze zal dit zich ook niet zo snel laten ontnemen. Hoewel ze eerst wel kon genieten van een bakje vol paprikachips, vindt ze dit sinds haar terugkomst uit de jungle iets te heftig. Nu kiest ze dan ook liever voor naturel. Ach, net zo lekker!