loaded fries

Omg: je kan nu Loaded Fries bij Domino's bestellen

Food & Drinks05 apr 2023, 16:35 doorAnne Dijkstra
In het rijtje dingen waarvan we niet wisten dat we het nodig hadden: Loaded Fries bij de Domino's. Domino's heeft het menu nog verder uitgebreid en verkopen nu dus (naast pizza's) ook Loaded Fries. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende smaken: Chicken Kebab, Spicy Chicken Kebab en Pulled Pork. Zó lekker!
loaded fries
Bron: Pinterest

Loaded Fries

Als je vaker in de Domino's te vinden bent dan herken je de ingrediënten van de Loaded Fries wel. Het zijn namelijk allemaal smaken die we ook terug vinden in onze favoriete pizza's! Zo zijn de Loaded Fries Chicken Kebab natuurlijk frietjes getopt met mozzarella, paprika, lente-ui en een swirl van knoflooksaus. Voor allespice lovers is de Chicken Kebab versie ook in een pittige variant verkrijgbaar met daarop jalapeños en ui.
Ook heeft de Domino's gedacht aan iedereen die net zoals ons helemaal zin hebben in de zomer. Door de Loaded Fries Pulled Pork kom je namelijk helemaal in de BBQmood. Er zit pulled pork, mozzeralla, bacon, paprika, lente-ui en een swirl van BBQ-saus op deze frietjes. Dat klinkt toch echt geweldig!

Domino's menu

Iedereen die denkt dat de Domino's verder alleen maar pizza's verkoopt, heeft het mis. Ze hebben echt veel meer dan dat. Zo verkopen ze namelijk ook Crunchy Chicken, heel veel verschillende desserts en sinds januari kwamen ze dus ook met friet. Daar hebben ze nu dus ook nog de Loaded Fries aan toegevoegd.
De tekst gaat verder onder de video
Je kan de Loaded Fries vanaf vandaag bij alle vestigingen van Domino’s in Nederland voor €5,99 bestellen. Dus als je ons vanavond zoekt weet je dus waar wij te vinden zijn!

Nog meer nieuw

Niet alleen de Domino's komt deze maand met nieuwe items op het menu. McDonald's heeft namelijk ook het assortiment uitgebreid met oude bekende, maar ook hele nieuwe dingen. Zo kan je vanaf nu een nieuwe soort McWrap en McFlurry bestellen!