Een jaar geleden kwam de McDonalds al met het geweldige nieuws dat de McWrap Honey Mustard weer terug in het assortiment was. Dit was zo’n succes dat er een nieuwe soort McWrap wordt toegevoegd aan het assortiment: de McWrap Greek. We can’t wait om deze (en de andere nieuwe producten) uit te proberen!

Nieuwe McWrap assortiment McDonalds
Bron: McDonalds

McWrap Greek

De McWrap Honey Mustard kwam vorig jaar eindelijk weer in het assortiment. Deze keer niet alleen met kip, maar er is ook een Veggie optie. En goed nieuws voor alle vegetariërs, dit geldt namelijk ook voor de nieuwe McWrap Greek! In de nieuwe McWrap zit onder andere witte kaasblokjes, een Greek salsa en een frisse yoghurtsaus. Bij de vegetarische variant is dit precies hetzelfde, maar dan met een krokante Valess burger.

McWrap Greek nieuw assortiment

Homestyle Crispy Chicken

Niet alleen de McWrap is nu verkrijgbaar in de Griekse stijl. Ook van de Homestyle Crispy Chicken, is straks een Homestyle Crispy Chicken Greek, te vinden in het assortiment. En ook op deze burger zitten witte kaasblokjes, een Greek salsa en een frisse yoghurtsaus, hoe lekker!

Lees ook: McDonalds zoetzure saus fan? Dit gekke ingrediënt zit er blijkbaar in

Ready for summer

Nu dat de zomer er aan zit te komen en het steeds warmer wordt, heeft de McDonalds natuurlijk ook een aantal nieuwe verkoelende items voor ons. Wij zijn zelf vooral echt super excited voor de nieuwe McFlurry met Maltesers smaak. Ook is er weer een nieuwe smaak milkshake: de Milkshake Tropical, super benieuwd hoe die smaakt!

McFlurry Maltesers nieuw assortiment McDonalds

Milkshake Tropical McDonalds nieuw assortiment

Voor alle cheese lovers

De McDonalds heeft ook gedacht aan alle cheese lovers onder ons. De Cheeseburger die we al know and love is in de app verkrijgbaar met bacon als extra topping. En ook zijn ein-de-lijk de Cheese Snacks weer terug op het menu, zullen ook vooral de vegetariërs onder ons heel erg blij mee zijn.

Vanaf 4 april zijn al deze items te bestellen bij de McDonalds, dus jullie weten waar je ons die dag kan vinden!