schermafbeelding 2022 02 13 om 133652

Alles wat fitness influencer Lotte van Leeuwen eet op een dag

Food & Drinks07 jun 2023, 14:00 doorRomy Nouwen
Lotte van Leeuwen kennen we natuurlijk allemaal van haar deelname aan Love Island. Sindsdien is ze niet meer weg te denken en weet ze ons keer op keer te verbazen met mooie kiekjes, waarop ze compleet kan shinen . Dat deze vrouw weet hoe ze fit moet blijven, is ons meteen duidelijk. Ben jij benieuwd welke keuzes ze maakt in voeding? Lees verder en kom erachter wat Lotte van Leeuwen eet op een dag.

Alles wat fitness influencer Lotte van Leeuwen eet op een dag

In een speciale video voor Hunkemöller neemt Lotte ons een dagje mee in haar leven. Ze laat precies zien hoe haar dag eruit ziet én wat ze allemaal voor lekkers maakt. Ze weet ons wederom te herinneren aan het feit dat balans altijd de oplossing is. Ze eet gezond, maar ook zeker lekker!

Ochtend

's Ochtends gaat ze voor een frisse smoothiebowl. Hiervoor doet ze wat bevroren frambozen, blauwe bessen en een banaan in de blender. Hier doet ze nog wat ongezoete amandelmelk bij om het iets vloeibaarder te maken. Ze laat het in de blender tot er een egale massa ontstaat. Vervolgens giet ze de smoothie in een bakje en gaat ze verder met wat toppings. Ze kiest in dit geval voor extra banaan in plakjes, frambozen en wat granola van het merk Holie Granola. Hier drinkt een groot glas water met citroensap bij!
schermafbeelding 2022 02 13 om 134545 300x168
Bron: YouTube Hunkemöller

Middag

's Middags gaat ze na haar work-out voor avocado toast. Hiervoor roostert ze twee broodjes, zodat ze toast krijgt. Ze prakt de avocado uit over de toast en bakt twee spiegeleieren. Deze legt ze vervolgens op de avocado toast. Zo gaat ze voor een gezonde voedzame lunch! Daarna drinkt ze een lekkere cappuccino.
schermafbeelding 2022 02 13 om 134927 300x152
Bron: YouTube Hunkemöller
Later in de middag bakt ze speciaal voor de video haar favoriete taart. Ze bakt een cheesecake met lotus koekjes! Hiervoor maakt ze een bodem van boter en lotus koekjes. Vervolgens maakt ze het beslag van roomkaas, suiker, eieren, zure room en lotuspasta. Deze gaat voor even de oven in, waarna ze hem laat afkoelen.

Avond

's Avonds besluit ze samen met haar vriend sushi te bestellen en genieten ze lekker van deze maaltijd op de bank!
schermafbeelding 2022 02 13 om 135702 300x177
Bron: YouTube Hunkemöller
Tijdens de filmavond met haar vriend kiest ze natuurlijk voor een stukje eigen gemaakte lotus cheesecake. Ze laat zien ze absoluut geen problemen heeft met het eten van de hele taart in plaats van een stukje. Herkenbaar!
schermafbeelding 2022 02 13 om 135906 300x161
Bron: YouTube Hunkemöller

Sidenote

Deze informatie is gebaseerd op een video, waarin Lotte van Leeuwen haar hele dag filmt. De video is inmiddels 1,5 jaar oud, waardoor het natuurlijk zo kan zijn dat ze inmiddels hele andere dingen. Smaken verschillen en niemand eet ooit altijd hetzelfde, toch? Daarnaast ook belangrijk om te benoemen dat het soms niet verstandig is om een heel eetschema zomaar over te nemen. Luister altijd goed naar je eigen lichaam en zorg dat je voldoende eet. Je kunt uiteraard wel je inspiratie halen uit deze video door bepaalde gerechten over te nemen!
Je kunt hieronder de hele video van Hunkemöller bekijken: