oreo vanille milkshake

Best idea ever: TikTokker voegt Oreo-kruimels van Action toe aan McDonalds milkshake

Food & Drinks27 jul 2023, 16:45 doorAdmin
Niets is lekkerder dan een Oreo milkshake. Neem bijvoorbeeld de Five Guys Oreo Milkshake: deze is overheerlijk en voor veel mensen hun go to bestelling. Kun jij hier nou ook echt geen genoeg van krijgen? Dan ga jij deze hack onwijs lekker vinden!
oreo vanille milkshake

Oreo milkshake

Twee van onze favo dingen ooit gecombineerd: Oreo en een milkshake. Ja, de Oreo milkshake is één van onze go to bestellingen. De Five Guys verkoopt dit heerlijke drankje al, maar de McDonald's helaas nog niet. En dat terwijl McDonald's op heel veel verschillende plekken zit en Five Guys maar op een paar plekken in Nederland te vinden is. Kun jij nou ook geen genoeg krijgen van hun overheerlijke milkshakes? Dan ga je deze hack geweldig vinden!

Oreo kruimels

TikTokker Larissa Verbon (@larissaverbon) kon ook geen genoeg krijgen van deze heerlijke milkshakes en deelt een video waarin ze haar geniale idee uitlegt. Bij de Action kan je namelijk voor slechts €1,79 een zak Oreo kruimels kopen. En nu had zij het geniale idee om deze Oreo crumbs te mixen met een McDonald's vanille milkshake.
"Hij is niet net zo lekker als die van de Five Guys, want die is wel héél erg lekker. Maar het is heel erg leuk om je saaie milkshake wat meer smaak te geven", vertelt ze in de video. In eerste instantie geeft ze dit drankje een 8/10, maar een tijdje later verandert ze toch van gedachten. "Hoe langer je de Oreo in je milkshake laat zitten, hoe meer het één wordt met de vanille milkshake en hij wordt echt lekkerder en lekkerder. Dus het wordt een 9/10." Deze hack moet je dus sowieso een keer proberen!