ontwerp zonder titel 82 1

Pumpkin Spice cocktail: hét drankje voor de komende maanden

Food & Drinks18 nov 2023, 14:00 doorTess Doorenbos
Ben jij gek op de herfst, en kun jij elk jaar weer niet wachten tot de herfstachtige producten weer in de schappen liggen? Denk bijvoorbeeld aan de pumpkin spice latte, chai thee en chocolade pepernoten. Dan hebben wij de perfecte cocktail voor jou! We kennen natuurlijk allemaal de Pumpkin Spice Latte - deze is natuurlijk overheerlijk - maar hoe leuk is het om een Pumpkin Spice cocktail te maken? Ben jij benieuwd naar het recept van de overheerlijke Pumpkin Spice White Russian cocktail? Lees dan snel verder! Het recept is voor het maken van twee cocktails. Thank us later .
ontwerp zonder titel 82 1
Bron: The Cookie Rookie
Soms zijn we gewoon toe aan een beetje alcohol, toch? Het weekend staat weer voor de deur, dus hoogste tijd jezelf te trakteren met heerlijke cocktails voor thuis. Extra tip: Serveer deze cocktail tijdens Halloween, en maak er ondanks deze tijden toch nog een leuke avond van!

Wat heb je nodig?

  • 2 shotglazen wodka
  • 2 shotglazen pumpkin spice creamer
  • 1 shotglas kahlua
  • Slagroom en pompoenkruiden
  • 1 theelepel pompoentaartkruiden
  • 1 theelepel suiker
  • 3 eetlepels gemalen digestive koekjes

Pumpkin Spice White Russian Cocktail


Meng de ingrediënten voor de rand (theelepel pompoentaartkruiden, suiker en 3 eetlepels gemalen digestive koekjes) samen op een ondiep bord. Doop de rand van twee glazen in water en dompel ze vervolgens onder in het koekmengsel. Druk en draai de randen goed door het mengsel, en zet de twee glazen daarna even weg.
2. Giet de wodka, creamer en kahlua in een grote cocktailshaker gevuld met ijs. Schud licht tot alle ingrediënten gemixt en koud zijn.

Giet in glazen en top af met slagroom en pompoentaartkruiden.

En ready! Enjoy jouw heerlijke Pumpkin Spice White Russian cocktail!