schermafbeelding 2022 01 21 om 101931

Alles wat fitness influencer Pamela Reif eet op een dag

Food & Drinks20 jun , 12:52 doorRedactie
We kennen Pamela Reif allemaal van haar YouTube account, waar ze vooral home work-outs deelt, zodat we fit kunnen blijven vanuit huis. Met haar fitness- en dansvideo's blijven wij helemaal in shape. Ze weet dan ook als geen ander hoe het is om gezond te blijven, en ziet er dan ook prachtig uit. Benieuwd wat Pamela naast deze vele work-outs doet om fit te blijven? Dit is alles wat fitness influencer Pamela Reif eet op een dag.

Alles wat Pamela Reif eet op een dag

Als er iemand verstand heeft van gezond leven en fit blijven is het Pamela Reif. Ze ziet er prachtig afgetraind uit, en heeft ook nog eens een kookboek geschreven!

Ochtend

Pamela's favoriete ontbijt is een chocolade bosbes smoothie bowl. Hierin verwerkt ze een halve avocado, een bevroren courgette, een kleine banaan en als laatst een beetje cacaopoeder om smaak toe te voegen. Dit blend ze allemaal door elkaar, en als finishing touch voegt ze een handje blauwe bessen, en wat kokossnippers toe.
Heeft Pamela haast, en moet ze onderweg eten? Dan kiest ze voor een groene smoothie met spinazie, tarwegras, bevroren broccoli, banaan, verse gember, kaneel en water. Als laatst voegt ze nog een schepje proteïne poeder toe, en blenden maar!

Middag

Na Pamela's ochtend workout eet ze een lunch vol proteïne. Ze bakt een courgette gesneden in lange plakken, verse spinazie, cherry tomaten en zalm in een koekenpan met een vleugje olie. Als dit aan het warm worden is, begint ze met het pocheren van een ei. Dat wordt nog een uitdaging..

Avond

Dinner time! Voor het avondeten probeert Pamela het simpel, maar gezond te houden. Haar favoriete gerecht is dan ook een vegetarische soep, vol met verse ingrediënten. Ook voor het avondeten gebruikt ze een courgette, maar ook broccoliroosjes, geraspte koolrabi, venkel, knolselderij, pastinaak en wortelen. Deze snijd ze klein en daarna voegt ze er tomatenpassata, quinoa en een beetje water toe. Om het allemaal op smaak te brengen voegt ze zeezout toe.
Side note
Pamela streeft ernaar om gezond te eten, maar ook gevarieerd. Maar let wel op; ieder lichaam is anders. Het is goed om gezond te eten, maar luister goed naar je lichaam waar het behoefte aan heeft. Neem nooit iets zomaar klakkeloos over!