slushy maker

Wil je hebben: deze slushymaker van Action kan deze zomer niet missen

Food & Drinks07 jul , 10:00 doorRomy Nouwen
Afkoelen in de zomer is noodzakelijk. En hoe doe je dat beter dan met een lekker koud drankje? Van cocktails, tot smoothies en ijskoffie: alle drankjes til jij naar een hoger level met déze slushy maker.

Zomer is eindelijk begonnen!

Officieel is de zomer afgelopen weken eindelijk van start gegaan. Oké, we moeten toegeven: de zon laat nog even op zich wachten. Echt zomers weer kunnen we namelijk helaas wel nog maar op één hand tellen. Toch houden wij goede hoop. We kunnen ons namelijk niet voorstellen dat het nog lang zal duren voordat er betere zomerdagen gaan komen. Iets minder regen en iets meer zon: dat is toch zeker niet te veel gevraagd?
Het geeft ons in ieder geval wel de tijd om ons tot in de puntjes voor te bereiden voor het warme weer. Even op zoek naar een mooie bikini, de lekkerste zomerse recepten voor op de barbecue én natuurlijk handige snufjes die ervoor gaan zorgen dat jij het niet té warm hebt.

Slushy maker van de Action

Eén van de dingen die ervoor gaat zorgen dat jij het niet zo heel warm zal hebben, is de slushy maker die je bij de Action kunt kopen deze week. Dankzij deze slushy maker maak jij namelijk perfecte koele drankjes die jou de dag doorhelpen als het 30 graden of warmer is.
Eigenlijk is het een 2-in-1 machine. Je kunt er namelijk geschaafd ijs van maken – een slush puppy dus. Toch kun je er meer mee. Hij maakt namelijk ook crushed ijs. Dat betekent dat je ook allerlei drankjes lekker koud kunt houden. Denk bijvoorbeeld aan een ijskoffie, een frisse homemade ice tea of gewoon een lekkere verfrissende cola.
Hij werkt eigenlijk heel simpel. Je vult de machine met ijsblokjes. Deze kun je zelf maken in de vriezer of klant-en-klaar kopen in de supermarkt. Vervolgens laat je de machine door middel van een knopje geschaafd of crushed ijs maken. Hier voeg je vervolgens een beetje siroop óf een heel drankje aan toe en je hebt een heerlijk verfrissend drankje.

Hoe scoor je deze musthave voor in je keuken?

Waarschijnlijk hebben we je al lang overgehaald, maar er is meer goed nieuws. De prijs van dit geweldige apparaat is namelijk helemaal niet zo verkeerd. Je hebt de slushy maker namelijk al voor €29,95 op je aanrecht staan. Koopje, toch? Wel even belangrijk om te zeggen dat deze slushy maker alleen te koop is via de webshop van Action. Dat betekent dat je hem niet in de winkel zal vinden. Daarbij moet je niet te lang wachten. Producten in de webshop zijn vaak op is op, en kunnen dus zo weer uitverkocht zijn.