Martien Meiland heeft onlangs een prachtige mansion gekocht in Noordwijk en is zo te zien bezig met een grote schoonmaak. Wat neem je mee en wat niet? In Chateau Meiland gaf de reality ster al aan dat hij geen fan is van autorijden, dus ja waarom heb je er dan een nodig? Moet hij gedacht hebben. Zijn ‘ex’ zoals hij de auto zelf noemt staat te koop, en die kan per direct van jou kan zijn!

Koopje

Martien Meiland heeft officieel afscheid genomen van zijn MINI One Cabrio 1.6, ook wel zijn ‘EX’ genoemd (de titel waaronder hij hem verkoopt), inclusief het nummerbord MAR-10. (hilarisch leuk)

@martienmeiland
@martienmeiland

De MINI heeft waarschijnlijk weinig stilgestaan tussen al die avonturen door van van Nederland naar Frankrijk en terug, maar dan weet je in ieder geval dat ie tegen een stootje kan. Vermoedelijk doet Martien de auto niet weg omdat hij hem niet meer lekker vindt rijden, integendeel. Hij legde in Chateau Meiland namelijk uit “Ik heb wel een rijbewijs, maar waarom zou ik rijden? Ik vind het veel prettiger om ernaast te zitten en gezellig uit het raam te kijken”.

@martienmeiland
@martienmeiland

Vraagprijs

De vraagprijs van het zwarte voertuig is 7.450 euro, de teller staat op 146.731 kilometer. Voor gezellig ‘wijnen, wijnen, wijnen’ is deze auto echt hélemaal gemaakt. Deze MINI cabrio auto uit 2008 is zwart en hij glanst. Al met al, met deze MMM (Martien Meiland MINI) maak jij echt helemaal de blits.

Én jawel, als kers op de taart komt Martien de auto persoonlijk bij je afgeven. Eerlijk, wat wil je nog meer? Doe gauw een bod op deze prachtige bolide!

Lees ook: binnenkijken in het nieuwe huis van Maxime Meiland