The Big Ben, The Tower Bridge en de London Eye. Super mooie plekken in Londen die we allemaal kennen. En als je er nog nooit bent geweest, ken je ze wel van de foto’s. En aangezien we tegenwoordig veel aandacht besteden aan de perfecte foto, willen we graag deze meest fotogenieke plekjes, naast de famous ones, in Londen met jullie delen.

Sketch

Dit roze restaurant komt je vast al bekend voor. De roze stoelen van fluweel, de roze muren en de perfecte aankleding maken deze plek tot een Instafamous place. Maar niet alleen het restaurant is heel erg fotogeniek. Ook de toiletten zijn heel bijzonder. De ruimte wordt verlicht door verschillende kleuren lampen in het plafond en de ruimte is gevuld met een soort huge eggs, wat de toiletten zijn.

Neal’s Yard

Neal’s Yard is een klein steegje in de Covent Garden van Londen, tussen Shorts Gardens en Monmouth Street, die uitkomt op een binnenplaats. Het is genoemd naar de 17e eeuwse ontwikkelaar, Thomas Neale. Het steegje bestaat uit huisjes die geverfd zijn in regenboogkleuren, wat voor super mooie foto’s zorgt.

Biscuiteers

Dit super schattige winkeltje lijkt rechtstreeks uit een sprookjesboek te komen. Biscuiteers is een banketbakkerij dat werkelijke kunstwerkjes maakt. Zowel de buitenkant als de lekkernijen zijn dé ingrediënten voor de perfecte foto.

Graffiti Wings, Redemption Bar

Op de deur van de Redemption Bar, vind je deze prachtige vleugels gemaakt van graffiti. De Redemption Bar is een veganistisch restaurant, op twee verschillende plekken in Londen. Zoals de onderneemsters zelf zeggen; “We created London’s healthiest restaurant, serving up vegan, sugar-free, and wheat-free food with an alcohol-free bar”. En met zo’n buitenkant moet je ook even een kijkje binnen nemen, toch? 

Primrose Hill

Notting Hill kennen we natuurlijk allemaal. Maar er zijn zoveel meer kleurrijke straten te vinden in Londen, zoals Primrose Hill. Blauw, roze, geel, groen; de huisjes staan op een perfecte manier naast elkaar en de aankleding en de perfectie van de straat maken dit tot een bijzonder plekje. Bovendien ligt de straat dichtbij Regent’s Park, waardoor je een bezoekje mooi kunt combineren.

Élan Cafe

Een muur van roze rozen en de lekkerste gebakjes. Bij Élan Cafe zit je gebakken. Dit super populaire café zorgt dankzij de roze kleuren in combinatie met de bloemen voor de perfecte foto én, niet geheel onbelangrijk, het is ook nog eens heel lekker. Cappuccino art in de vorm van een vlinder of een schattige beer of een croissantje met rode en groene strepen? Niets is hier te gek.

Een bericht gedeeld door Élan ? (@elan_cafe) op

Wist je dat de eerste treinrit van Amsterdam naar Londen al een feit is?