We hebben er even op moeten wachten, maar de eerste trein van Amsterdam naar Londen is nu dan echt een feit. Geen lange wachtrijen om in te checken, geen gedoe met de security check. Alleen met je billen op een stoel in de trein ploffen en binnen 3 à 4 uurtjes ben je in Londen. London is calling baby!

treinrit-amsterdam-londen-femfem

Eerste rit

Het was even onzeker wanneer de treinrit tussen Amsterdam en Londen beschikbaar zou zijn, maar nu is het moment daar. Het spoor lag er al een tijdje, maar door de Brexit werd het allemaal uitgesteld. Maar, vandaag is dan de eerste rit. Wel alleen voor genodigden, maar het begin is gemaakt!

Nog nooit zo makkelijk

Niet meer wachten op je bagage om vervolgens nog met een taxi van het vliegveld naar het centrum te rijden om bij je hotel te komen. Oftewel, geen gedoe meer! Het enige wat je hoeft te doen is een kaartje te kopen, de trein in te stappen en 3 uur later midden in Londen weer uit te stappen. Reizen was nog nooit zo makkelijk. Alhoewel deze eerste rit vandaag enkel voor genodigden was, zal het vanaf 4 april voor iedereen mogelijk zijn om gebruik te maken van deze treinrit. Binnen 3 à 4 uur ben je in Londen en een enkeltje zal ongeveer €40,- moeten gaan kosten. Piece of cake.

En gelukkig hebben wij de allerleukste spots voor je winterse stedentrip naar Londen al op een rijtje gezet.