Fabiola Volkers liet onlangs trots weten aan haar volgers op Instagram dat ze een huis gekocht heeft. De realityster die we in meerdere programma’s hebben kunnen zien shinen heeft van haar influencer verdiensten nu dus haar eigen plekje kunnen betalen. Fabiola heeft zelf, buiten de mededeling dat ze het gekocht heeft, nog niet zo veel over haar huis gedeeld. Maar ondanks dat zijn er toch foto’s te vinden van hoe haar huisje er uit ziet!

Fabiola Volkers huis appartement foto's
Bron: @fabiola.volkersofficial

Reality programma’s

Fabiola is natuurlijk het meest bekend geraakt door haar deelname aan reality programma’s. Ze heeft meegedaan aan Holland’s Next Top Model, Temptation Island, Echte Meisjes in de Jungle en zelfs een aflevering van het datingprogramma First Dates.

Maar dat is niet het enige waar Fabiola zich mee bezighoudt, zo maakt ze ook muziek. Vooral het nummer ‘Alles Designer’ is heel erg vaak gestreamd. En niet alleen door haar deelname aan reality programma’s en haar muziek verdient Fabiola haar geld. Als influencer verdient ze ook veel geld door het verkopen van pikante foto’s.

Fabiola haar eigen huis

Ze verdient zelfs zo veel dat ze dus haar eigen huis kon kopen. Op Instagram liet ze dit pas al weten. In de caption van een foto waarop we haar papieren zagen tekenen schreef ze: “It’s official first house. Fall down seven times, stand up eight times, geloof in jezelf en je kan alles bereiken”

Na dit bericht hebben we niet nog meer nieuws kunnen zien over haar eigen huis. Maar toch zijn er mensen achter gekomen hoe Fabiola haar nieuwe woning er uit ziet. Het is een appartement in het noorden van het land met een woonoppervlakte van 62 vierkante meter. Echt perfect voor een eerste huisje en in de huidige markt is het ook super logisch dat ze niet opeens een villa kan kopen.

Foto’s van binnen

Als we Fabiola moeten inschatten zal ze het huis vast nog wel iets anders inrichten, iets meer extra en wat minder basic. Hoe dat er uiteindelijk uit zal zien zullen we vast nog wel op haar social media langs zien komen. Maar voor nu zijn dit de foto’s van haar eigen huisje:

Fabiola Volkers appartement 1 Fabiola Volkers appartement 2
Fabiola Volkers appartement 3 Fabiola Volkers appartement 4