Sommige van ons lijken er simpelweg een talent voor te hebben: het aantrekken van de foute mannen. Ben je hotel de botel verliefd, blijkt het toch niet wederzijds of blijkt hij toch niet zo fantastisch te zijn als je dacht. Of hij blijkt gewoon een vervelende vent. Wij vertellen je de kleine dingen waaraan je kan zien dat hij niet de juiste man voor je is.

 1. Hij doet geen moeite voor je

  Je negeert de signalen waaruit blijkt dat hij niet goed voor je is. Wanneer hij je dagen lang niet terug appt of je altijd op het laatste moment afzegt blijf jij simpelweg excuses voor hem verzinnen. Wanneer je merkt dat hij geen of weinig moeite voor je doet, probeer jezelf dan voor hem te beschermen.

 2. Je hoort alleen iets van hem wanneer het hem uitkomt

  Jij stuurt hem berichtjes omdat je aan hem denkt, hij stuurt je alleen maar iets wanneer het hem uitkomt. En alsnog wordt je daar dan blij van. Je verdient iemand die simpelweg ook aan jou denkt: niet alleen wanneer het hem uitkomt.

 3. Hij gaf je meteen koosnaampjes

  Vanaf het begin af aan noemde hij je al ‘lief’, ‘lieverd’ of ‘schat’. Hierdoor voel jij je speciaal, ondanks het feit dat je weet dat hij hier niets van meent en dat hij het waarschijnlijk bij iedereen doet. Zie dit in en hecht er geen waarde aan.

 4. Hij vraagt je niet of je nog met andere mannen date

  Ondanks dat het voor jou ook lastig was om te vragen of hij nog met andere vrouwen was, heb je het wel gedaan. Omdat je simpelweg van hem wilt horen dat hij alleen maar voor jou gaat. Maar andersom vraagt hij dit niet en ook hieruit moet je opmaken: dat zegt genoeg. Een man die gek op je is wil namelijk dat je alleen van hem bent en van niemand anders.

 5. Hij toont geen initiatief

  Hij stelt geen dag voor voor een vervolgafspraak. Jij wil hem het liefst elk moment van de dag zien en je kan dus ook niet wachten op jullie volgende date. Hij daarentegen, laat het op zijn beloop.

 6. Jullie gaan nooit echt op een date

  Jullie kijken wel eens een filmpje of koken samen maar echt op date gaan doen jullie niet. Hij houdt het het liefst zo casual mogelijk. Ondanks dat dat heel chill kan zijn, neemt de ‘echte’ man je het liefst overal mee naar toe en doet hij moeite voor je om leuke dingen te verzinnen.

foute-mannen-daten

Liefdesverdriet? Zo kom je er overheen.