We vinden het heerlijk om regelmatig met onze lover (of met iemand die je tegenkomt) het bed in te duiken. Hoewel we er onwijs van kunnen genieten, gaat het niet altijd goed. Sommige mannen maken – ondanks de ervaring – soms toch een foutje. Dit zijn de grootste fouten die mannen maken in bed.

fouten die mannen maken in bed
Pinterest

Grootste fouten die mannen maken in bed

Seks is natuurlijk heel fijn. Er is een ding dat het nóg een stukje beter kan maken en dat is communicatie. Praten over wat je fijn vindt is onwijs belangrijk. Het kan spannend zijn om dit onderwerp aan te snijden, dat weten wij als geen ander. Toch moet je je soms even over je angst heen zetten, want het kan het waard zijn om grote fouten aan het licht te brengen. Herken jij een van deze fouten die mannen maken in bed? Dan wordt het tijd om eens het gesprek aan te gaan.

#1 Het voorspel skippen

Dit is een grote don’t voor vrouwen! Dat hij bij jou nou meteen omhoog staat en klaar is om te gaan, wil niet zeggen dat het bij vrouwen ook zo werkt. Vrouwen hebben voorspel nodig! Zonder voorspel zal het voor een vrouw een stuk minder prettig zijn.

#2 Neerbuigende dirty talk

Dirty talk is natuurlijk prima en kan zeker onderdeel zijn van het voorspel óf tijdens de daad, want het is nou eenmaal opwindend. Maar laat een vrouw altijd in haar waarde! Respect in bed is ook belangrijk.

#3 Denken te weten wat een vrouw wil

We zeiden het net al even, maar we herhalen het gewoon nog een keer. Communicatie is heel belangrijk! Ga er niet meteen vanuit dat een vrouw alles maar fijn vindt. Bespreek het met haar voor je wat wil doen.

#4 Geen emotie tonen

Natuurlijk hebben we seks vanwege lustgevoelens, maar dit is niet de enige reden! Het komt ook voort uit liefde en emotie. Het is dan ook echt mega fout als een man laat merken dat het enkel fysiek is en zonder emotie. Zo gaan we niet met elkaar om, toch?

#5 Als eerste klaarkomen

De een zal hier meer moeite mee hebben dan de ander, maar voor veel vrouwen is dit echt een no go. We houden ervan om midden in de hete vrijpartij even in het middelpunt van de aandacht te staan.

#6 Na de seks in slaap vallen

We weten dat mannen er wat minder aan kunnen doen, maar we zouden het prettig vinden als mannen op z’n minst hun best doen om hun ogen nog even open te houden. Al is het maar om nog even te knuffelen.

#7 Onhandig zijn

Weten waar je mee bezig bent, is echt een go voor vrouwen. Het is nou eenmaal onwijs aantrekkelijk als een man precies weet hoe hij jou het beste kan bevredigen!

Lees ook: De grootste afknappers tijdens het daten volgens mannen