Oef, jammer genoeg is Nederland enorm afgegaan in de wedstrijd tegen Tsjechië. Of dit nou aan de Oranjespelers zelf lag of dat bondscoach Frank de Boer zijn team niet goed genoeg heeft klaargestoomd is lastig te zeggen. Wat Frank in ieder geval wel goed voor mekaar heeft is zijn leven buiten het veld! Frank is namelijk gezegend met een mooie vrouw én drie knappe dochters. Benieuwd? Lees dan zeker even verder.

frank de boer
@fdeboerofficial | instagram

Helen de Boer (47)

Hoe lief: Helen en Frank zijn jeugdliefdes! Zo ontmoette ze elkaar op de camping, waar ze nog steeds elk jaar verblijven. Hun families konden het goed met elkaar vinden en langzaam bloeide er wat op. Frank zegt over de prachtige Helen: “Ze is mijn eerste en enige liefde.” Achter die grote frons zit dus stiekem een hele lieve man verscholen!

Romy de Boer (25)

De oudste dochter van Frank de Boer is ondertussen 25 jaar en heeft een hele andere afslag genomen dan haar ouders. Zo is ze helemaal thuis in het fashion wereldje – met zulke looks kan het natuurlijk ook niet anders! Met een sieradenwebshop en een fashion- en interieurzaak in de Pijp in Amsterdam heeft ze het lekker voor elkaar!

Jackie de Boer (23)

Ook middelste dochter Jackie de Boer heeft haar looks mee! Zo heeft ze een prachtige Instagram feed met ondertussen wel 27,4K volgers! De 23-jarige volgde een studie in Londen en heeft inmiddels haar Bachelor in Advertising and Digital Marketing Communications afgerond.

Beau de Boer (20)

De jongste van het stel, Beau, volgt de voetsporen van haar moeder op. Net zoals Helen speelt Beau namelijk op handbal op hoog niveau. Helaas zitten er geen potentiële voetbalster bij voor Frank de Boer om te coachen, maar dat het altijd gezellig is in zijn huis is een ding dat zeker is!

Lees ook: Say hello! Dit is de knappe stiefzoon van Laura Ponticorvo