Moeders houd uw dochters binnen! De stiefzoon van Laura Ponticorvo is namelijk een gezicht dat we niet snel zullen vergeten. Het gaat hier om de 22-jarige Luca Gilliot. Met zijn looks en zuivere stem laat hij menig (tiener)hart sneller knoppen. Benieuwd hoe Luca eruit ziet? Scroll dan even snel naar beneden!

Laura Ponticorvo

De van oorsprong Belgische brunette kreeg naamsbekendheid door haar deelname aan het programma mijn vieze vette vervelende verloofde. Daarnaast heeft ze meegedaan aan programma’s zoals: X factor, waar ze eindigde bij de laatste 5 kandidaten en de show Dream live waar ze assisteerde. Maar al snel sloeg ze een andere weg in en werd ze echt bekend door het online platform YouTube, waar ze vlogt over haar leven met onder andere manlief Ryan Rijger. Al snel had menig dame oog voor de zoon van Ryan genaamd Luca. Maar des al niet te min blijft Laura het goed doen. Ze heeft 140.000 volgers op YouTube en 189.000 op Instagram. You go girl! 

Luca Gilliot

Luca Gilliot heeft het allemaal. De getalenteerde twintiger kan zingen, dansen en hij heeft zijn looks ook aardig mee. In 2016 besloot hij mee te doen aan het programma The Next Boy/Girl Band, waarin hij het tot de finale schopte met zijn band 4U. Maar Luca kan ook aardig leren, hij rondde de HAVO af en heeft de opleiding Media en Entertainment Management gedaan in Haarlem. Daarnaast is hij ,net zoals zijn stiefmoeder, te vinden op YouTube waar hij ruim 33.000 abonnees heeft. Hij vlogt voornamelijk over zijn leven en de mensen die hij ontmoet. Ook heeft deze goddelijkheid meegedaan aan boxing influencers, waar hij het opnam tegen artiest en influencer Jay Zwarts. Het zal je vast niet verassen, maar Luca won het gevecht. Voor velen de prangende vraag: is Luca nog single? Nou dames, ook wij kunnen hier helaas geen antwoord opgeven. Maar goed, dat mag de pret natuurlijk niet drukken. Check hieronder nog even wat leuke plaatjes van ons Luc.

 

Lees ook: God bless us! Jan Kooiman deelt foto’s van zijn fitte lichaam